VEROVALI ILI NE: Kit Ričards batalio alkohol
Legenda puni 75 godina, Foto: Profimedia

i to je moguće

VEROVALI ILI NE: Kit Ričards batalio alkohol

"Bilo je krajnje vreme da prestanem"

Objavljeno:

Legendarni gitarista Roling Stonsa Kit Ričards otkrio je da je drastično smanjio konzumiranje alkohola, priznajući u intervjuu da je "bilo vreme da prestane".

Ričards, koji će napuniti 75 godina 18. decembra, rekao je za magazin Rolling Stone da smanjuje količinu pića "već oko godinu dana", i da je "povukao ručnu, jer mu je dosta". Priznao je da "još uvek povremeno popije po neku čašu vina ili piva", ali da je došlo vreme za promenu.

"Bilo je vreme da prestanem", rekao je Ričards. "Kao i sa svim ostalim stvarima". Upitan da li je to bila promena za njega, rekao je: "Moglo bi se reći, da. Ali ne primećujem neku stvarnu razliku - sem što ne pijem. Nisam se osećao dobro, pa sam završio s tim. Ne treba mi više".

Ričardsov kolega iz benda Roni Vud sedeo je s njim na razgovoru, i rekao je da nije primetio neke promene na Ričardsu otkako je smanjio piće.

Ričards je dodao da je bilo "zanimljivo svirati trezan" dok je Vud dodao: "Gitarske delove pesama sada izvodimo mnogo savesnije (...) Sada smo u sedamdesetim, ali i dalje rokamo kao 40-ogodišnjaci, znate?"

BONUS VIDEO: Nežni Dalibor: Značajan događaj

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.