Ovo ne smete propustiti! Stiže dobra vest za ljubitelje džeza! (FOTO)

Mali Kolarac

Ovo ne smete propustiti! Stiže dobra vest za ljubitelje džeza! (FOTO)

Pripremite se! Stižu najveći živi pop i džez pijanisti savremene domaće scene
Objavljeno:

U intimi građanskog salona zgrade Prvog Dunavskog parobrodarskog društva, tamo gde su se već na isti način oprobali Hadžimanov trio, Koyot, Kristali, DLM, Veliki Prezir, Svi na pod i Damir Imamović, uvodimo institut malog ekskluzivnog Kolarca gde će od 15. marta‬, jednom mesečno utorkom nastupiti najveći živi pop i džez pijanisti savremene domaće scene. Prve uloge naših zvezda! Goncić počeo kao klinja sa vinjakom, Bjela sa puškom, a tek kad vidite Koju...

Promo
Čast premijere pripada Korneliju Kovaču sa instrumentalnim repertoarom od Korni grupe preko Aprila u Beogradu, do španskih godina. Koncept je zasnovan na nesebičnoj podršci gostiju-prijatelja.
Na Batu se logično nadovezuje Aleksandar Saša Lokner, verovatno najveći RnR sint/piano virtuoz istorije YU roka (uz Lazu Ristovskog i Margitu Stefanović). U maju će nastupiti Ivan Aleksijević – Pančevac, dugogodišnji aktuelni pijanista Big benda Radio Televizije Srbije, napokon u junu, Aleksandar Sedlar, umetnik koji je mnogo više od pijaniste.
Printscreen/Youtube/Aleksandar Djugumovic
2015. godine, na jednom od najboljih koncertnih klavira naše prestonice, nastupili su Vasil Hadžimanov, Matija Dedić i Branka Parlić, nagovestivši time muzički pravac koji će ovog proleća Parobrod promovisati.
Do prvog koncerta ostalo je tek nešto manje od mesec dana, a naglašavamo da je kapacitet koncerta ograničen na sto sedećih mesta. Kompilacija koja će biti audio i video zabeležena i snimljena, biće svojevrsno kolo Srpske (muzičke) kulture, kao trajno nasleđe i dokument ko su bili najznačajniji pijanisti i šta je predstavljao njihov omiljeni repertoar. Parobrod je jedna od pet najznačajnijih referentnih tačaka savremene pop kulture u Beogradu. Kulturni centar, je u svom drugom životu, za pet godina svakodnevnog rada pokrio vizuelni program, film, pozorište, muziku, pop kulturu sa preko 1500 programa i događaja i preko 150.000 posetilaca. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.