Shljuka & ImproVisitors u CZK VLADA DIVLJAN
20 godina duga karijera, Foto: Promo

NAJAVA

Shljuka & ImproVisitors u CZK VLADA DIVLJAN

Jedan od najtalentovanijih domaćih pijanista i autora održaće koncert 26. decembra u velikoj Sali Centra za kulturu “Vlada Divljan” u Beogradu

Objavljeno:

Biće to prvi veliki solistički koncert svestranog pijaniste, čija karijera traje već 20 godina.Tokom dvosatnog putovanja kroz bogat opus muzičke karijere, Shljuka će nastupiti u pratnji benda Improvisitors koji čine muzičari Marko Fabry - bas gitara, Aleksandar Cvetković – bubnjevi, Nevena Glibetić i Nevena Jelić - prateći vokali. Na koncertu 26. Decembra pridružiće im se i specijalni gosti iznenađenja. Publika će imati priliku da čuje numere sa aktuelnog albuma “Iluzija” (Lampshade media, 2017.), ali i premijerno neke nove kompozicije koje će se naći na novom albumu. Albumom “Iluzija” Shljuka se prvi put publici predstavlja kao tekstopisac i vokalni solista. Ovaj projekat je singerija virtuoza za klavirom i ozbiljnog pesnika.

Aleksandar Jovanović Shljuka je pijanista i kompozitor, domaćoj publici najbolje poznat kao džez muzičar koji je tokom svoje bogate karijere osnovao džez trio Woodcock Group koji je izdao album Water Stories, za kuću Sunset Jazz Recordings iz Njujorka, te kao deo Serbian Jazz BRE! projekta i član Napetog kvinteta. Do sada je saradjivao sa velikim brojem muzičara sa ovih prostora, medju njima su Vlatko Stefanovski, Stjepko Gut, Aleksandar Sedlar, Mihailo Miša Blam, Max Kochetov, Marčelo I mnogi drugi.

Ulaznice za koncert u prodaji su na blagajni dvorane po ceni od 500 dinara. Telefon za informacije i rezervacije karata 069 8728654.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.