Multimedijalni sarajevski umetnik dRUMELODY ima novi video
Berin Tuzlić, Foto: Promo

spot i album

Multimedijalni sarajevski umetnik dRUMELODY ima novi video

dRUMELODY aka Berin Tuzlić sarajevski multimedijalni umetnik nedavno je objavio spot za traku „Golden Vine“ sa novog albuma „Hyperbola“ čija je promocija održana i u Beogradu ovog jula

Objavljeno:

"Tuzlićev jedinstveni muzički stil na ovom albumu odražava se specifično minimalistički, zadržavajuću misteriznu notu koja istovremeno odiše i svojevrsnom melanholijom", navodi se u promo tekstu.

Video možete pogledati OVDE.

Traka „Golden Vine“ konačno je, nakon prvenca „Hyperbola“ i letnjeg hita „Antigen“, oslikana spotom. "Ovaj vokalni chill doživljaj odiše blagom usamljenošću koji podseća na nordijski noar, a glavne figure koje ga oslikavaju specijalnom koreografijom je bosansko-hercegovački plesni par koji savršeno prati priču pokretima".

Tuzlićev pristup muzici nastao je spajanjem DJ-inga i perkusija, s tim da bubanj kao instrument ipak vodi glavnu „reč“ posebno na live nastupima na kojima se Tuzlić posebno proslavio, a koji su posebno upečatljivi.

Svojim live act nastupima dRUMELODY privlači pažnju i van regionalnih granica, pa tako beleži i nastupe po klubovima i festivalima u Berlinu, Amsterdamu,Talinu, Dubaiju itd.

Album „Hyperbola“ Berin je svojoj publici predstavio i na USB narukvici, namenjenoj upravo novijim generacijama koje su navikle na ekspresni download i streaming.

BONUS VIDEO: Nežni Dalibor: Značajan događaj

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.