ESPRESO VAS VODI NA KONCERT: Poklanjamo 2x2 karte za TIGER LILLIES u Domu Omladine
Kultni sastav posle 10 godina u Beogradu, Foto: Promo

besplatne karte

ESPRESO VAS VODI NA KONCERT: Poklanjamo 2x2 karte za TIGER LILLIES u Domu Omladine

Britanski kabare kamerni trio će održati koncert u Domu omladine Beograda, 3. decembra u 21h

Objavljeno: 12:24h

Prvih dvoje čitalaca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime, dobijaju po dve karte!

Britanski kamerni kabare trio The Tiger Lillies spada u one specijalne pojave na globalnoj muzičkoj sceni koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim – uglavnom ih zavolite za sva vremena onog časa kad se upoznate sa njihovim pesmama, u kojima žive i nekako preživljavaju svi gubitnici koje možete zamisliti. Mornari, prosjaci, prostitutke, zelenaši i drugi džeparoši, nesrećni ljudi čije se sudbine umetnički opisuju i proživljaju u jednom vodvilju što kroz songove opisuje dno sveta, kao da je u pitanju najbolji dramski tekst. Kombinujući elemente cirkuske i ciganske muzike, atmosferu predratnog Berlina, motive iz “Opere za 3 groša” – sa savremenim temama, The Tiger Lilies su stvorili autentičan umetnički pristup na granici pozorišnog i muzičkog izraza, koji nema svog pandana na sceni.

U Beograd dolaze posle tačno deset godina od prvog nastupa, sa potpuno novim programom pod više nego rečitim imenom: “Đavolovo igralište / Devil’s Fairground”!

Redovna pretprodajna cena iznosi 1200 RSD.

BONUS VIDEO: Espreso intervju - Kralj Čačka

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.