Toxic Weekend festival narednog vikenda u pančevačkoj Apolo dvorani
Toxic Weekend u Pančevu, Foto: Jovan Mihajlović / Pris

NAJAVA

Toxic Weekend festival narednog vikenda u pančevačkoj Apolo dvorani

Peto izdanje festivala će u Apolo dvorani ugostiti deset aktuelnih pank, hardcore i metal imena, tokom 7. i 8. decembra

Objavljeno: 09:27h

Nakon jednogodišnje pauze, pančevački Toxic Weekend festival se vraća na velika vrata, radioaktivniji nego ikada ranije. Peti Toxic Weekend će u Apolo dvorani ugostiti deset aktuelnih pank, hardcore i metal imena, tokom 7. i 8. decembra.

Prvog dana festivala, u petak, 7. decembra, na bini Apolo dvorane će se naći bendovi Brat, Suffering’s The Price, Cigla in d vugla, Quasarborn i Warmonger, dok će drugog dana festivala, u subotu, 8. decembra, nastupiti Terrier, Bednici, Keni nije mrtav, Hurleur i Znoj.

Na festivalu će čak četiri benda promovisati debitantska dugosvirajuća izdanja koja su objavljena u proteklih godinu dana. Brat će promovisati album Imamo li problem, Hurleur izdanje Ja!, Terrier Muziku za porniće, a Quasarborn The Odyssey To Room 101.

Početak oba dana festivala zakazan je za 20 časova. Cena jednodnevne ulaznice u pretprodaji iznosiće 300 dinara, dok će cena dvodnevne biti 500 dinara. Pretprodajna mesta su portirnica Doma omladine Pančevo i beogradski pab Cigla & Krigla. Cena karte na ulazu u Apolo dvoranu iznosiće 350 dinara po večeri.

BONUS VIDEO: Espreso intervju - Kralj Čačka

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.