Soul zvezda na Belgrade Calling festivalu: Džon Njumen dolazi na Tašmajdan! (VIDEO)

čovek sa moćnim glasom

Soul zvezda na Belgrade Calling festivalu: Džon Njumen dolazi na Tašmajdan! (VIDEO)

Popularni muzičar će na festivalu predstaviti svoj novi album "Revolve"
Objavljeno: 12:54h

Engleska soul zvezda i jedan od najtraženijih pevača današnjice Džon Njumen nastupiće 22. juna na Tašmajdanskom stadionu kao headliner prvog dana "Belgrade Calling" festivala. Najbolji srpski kritičari tvrde da ove filmove ne smete da propustite na Festu! (FOTO) (VIDEO)

Promo
Priča Džona Njumena je iskrena saga o uspehu koja prati njegov razvoj od dečaka iz siromašnog engleskog okruga do čoveka s moćnim soul glasom koji obara sve rekorde u prodaji.

Džon je odrastao u malom okrugu u engleskom Jorkširu s bratom i samohranom majkom koja ga je upoznala sa zvukom Motowna i Staxa, Od malena je sve radio sam – kada je imao 14 godina počeo je da svira gitaru i naučio da snima i producira, pa čak bio i DJ.
Bol je bio toliko jak, da sam morao da nađem načina da se izborim sa istim. Preko dana sam učio, a noću plakao uz gitaru i pisao pesme Nakon studiranja u Lidsu, Džon se seli u London i osniva bend. Nakon drugog zajedničkog hita "Not Giving In", ubrzo sledi Njumenov prvi samostalni singl "Love Me Again" i prvo mesto britanske, ali i mnogih svetskih lista,
Promo
Džon Njumen će u Beogradu premijerno predstaviti svoj novi album "Revolve" Početak prodaje ulaznica planiran je za 22. februar

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.