Čupavci i Šinobusi na sedmom Pozitivnom koncertu u Novom Sadu
Čupavci, Foto: MEMO Workshop

NAJAVA

Čupavci i Šinobusi na sedmom Pozitivnom koncertu u Novom Sadu

Koncert će biti održan na Svetski dan borbe protiv Side, 1. decembra, u Shamrock baru (Mite Ružića 5). Početak je u 22h, a ulaz je besplatan

Objavljeno:

Nakon laganog uvoda u sedmi Pozitivan koncert koji će prirediti Šinobusi specijalnim akustičnim setom, veče će se nastaviti žestoko uz pank rok bend Čupavci.

Čupavci su pank rok grupa iz Siriga. Obeležavaju period odrastanja, te su u skoro istom sastavu punih 13 godina. Uspeli su da prevaziđu osnovnoškolski puberter, tinejdžersku groznicu i adolescenciju. Sa sobom nose pozitivnu energiju proizvedenu svirkom i stvarima koje smatraju vrednijim od današnjeg škarta. Iza sebe imaju EP pod nazivom “To sam ja” a trenutno rade na novim pesmama. Kao uvod tome, snimili su pesmu “Put” i time najavlili novi materijal.

Bend Čupavci su trenutno deo projekta Muzička šaNSa koji sprovodi Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu, u saradnji i uz finansijsku podršku Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019 (OPENS2019).

Pozitivan koncert organizuje Udruženje Prevent iz Novog Sada u sklopu kampanje obeležavanja Svetskog dana borbe protiv Side u partnerstvu sa Udruženjem Remiks i Shamrock barom. Podršku realizaciji ovog projekta dala je Gradska uprava za zdravstvo Grada Novog Sada.

U sklopu kampanje tradicionalno će biti obezbeđeni novogodišnji paketići za decu koja žive sa HIV-om.

BONUS VIDEO: Sejo Sekson zove na koncert Zabranjenog pušenja 29. novembra!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.