E-Play slavi jubilej sa Hiljadu ljudi
20 godina rada i promocija albuma, Foto: Nebojša Babić

sutra koncert

E-Play slavi jubilej sa Hiljadu ljudi

Alternativni bend E-Play sutra (subota 24. novembra 21:00) koncertom u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda slavi 20 godina rada i promoviše aktuelni album "Sloboda"

Objavljeno: 15:44h

Povodom slavljeničkog koncerta, E-Play je nedavno izveo nekoliko pesama u Studiju 6 za potrebe Radio Beograda 202, od kojih je upravo objavljena na jutjubu "Hiljadu ljudi" (sa albuma "Obični ljudi", 2013).

"Daćemo sve od sebe da prenesemo uživo ono što smo radili svih ovih 20 godina. Voleli bismo da pamtimo dugo ovaj koncert, jer predstavlja krunu naše dosadašnje karijere. Vidimo se!", kaže basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Beogradski E-play, osnovan 1998. godine, veoma brzo je zauzeo značajno mesto na srpskoj rok sceni jedinstvenim zvukom koji karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne-atmosferične gitare.

Tokom 20 godina postojanja bend nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno može čuti na albumima “E-Play” ‎(2000), “Crime” ‎(2005), “Drago mi je da smo se upoznali” (2009), “Obični ljudi” (2013) i konačno "Sloboda" (2018, izdavač Long Play).

Video pozive na koncert E-Playa do sad su već uputili poznate ličnosti kao što su Igor Milanović, Tamara Aleksić, Branko Veselinović, Nikola Čuturilo, Vlada Janković Džet... a njima su se sada pridružili i muzičari Žika Jelić, Miroslav Cvetković, Vladan Rajović i Aca Seltik, reditelj Milorad Milinković-Debeli, kao i televizijske voditeljke Ivon Jafali i Ivana Milenković.

Ulaznica za beogradski koncert E-Play-a košta 1.000 dinara na blagajni DOB, odnosno preko Eventima.

BONUS VIDEO: MAJKL DAGLAS O KARLU MALDENU: Obraćanje gostima Kinoteke putem video linka

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.