The Chemical Brothers najavili novi album
Deveto studijsko izdanje, Foto: Profimedia

tri decenije rada

The Chemical Brothers najavili novi album

Legendarni engleski duo sledeće godine predstavlja izdanje "No Geography"

Objavljeno:

Veterani elektronske muzike najavili su svoje deveto studijsko izdanje. „No Geography“ stiže na proleće naredne godine, a trenutno je u toku pretprodaja putem službene stranice benda.

Na novom albumu će se naći i najnoviji singl „Free Yourself“. Pesma se već ovog leta pokazala kao vrhunac njihovog nastupa, kojeg su brojni uticajni muzički mediji (NME, DJ MAG) opisali kao spektakularan audiovizuelni doživljaj koji se ne propušta. Duo je nedavno predstavio i prateći futuristički spot.

Njihov poslednji studijski album objavljen je 2015. godine i nosi naziv „Born in the Echoes“. Osim što je zaradio nominaciju za nagradu Gremi, dospeo je na prvo mesto najslušanijih izdanja u Velikoj Britaniji; to The Chemical Brothers čini prvim bendom dens žanra koji je postigao taj uspeh. Album su odlično prihvatili i kritika i publika, a na njemu su gostovali Gremijem nagrađeni St. Vincent i Beck.

The Chemical Brothers jedno su od najvećih svetskih imena elektronske muzike, a pre skoro tri decenije duo su osnovali Tom Roulends i Ed Simons. S radom su započeli u Mančesteru, a proslavili su se hitovima poput „Galvanize“, „Go“ i „Hey Boy, Hey Girl“, koji su na striming servisima preslušani više od 120 miliona puta. Do danas su prodali više od 12 miliona albuma, a ujedno su prvi pripadnici tog žanra koji su osvojili nagradu Gremi.

BONUS VIDEO: MAJKL DAGLAS O KARLU MALDENU: Obraćanje gostima Kinoteke putem video linka

(Espreso.co.rs/Ravnododna.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.