SPEKTAKL KOJI SE NE PROPUŠTA: Brit Floyd u Hali Sportova
Hala će biti preuređena prema specifikacijama produkcije, Foto: Promo

sledeće nedelje

SPEKTAKL KOJI SE NE PROPUŠTA: Brit Floyd u Hali Sportova

’’Donosimo najnovije ozvučenje, spektakularnu rasvetu i video animacije, a sviramo i Pink Floyd hitove koje do sada nismo izvodili’’ najavljuju iz benda

Objavljeno: 11:16h

Sve je spremno za spektakl kojeg su audiofili i Pink Floyd fanovi nestrpljivo čekali – koncert grupe Brit Floyd u Hali sportova na Novom Beogradu, u utorak 13.11. u 20h.

Specijalno za tu priliku, Hala sportova je preuređena prema specifikaciji zahtevne produkcije – u parteru će biti posebna sedišta, koja će omogućiti prisutnima maksimalno uživanje u ovom audio vizuelnom prazniku.

’’Ovo je naš najveći šou do sada’’ tvrdi gitarista Damian Darlington ’’sa mnogo više lasera, pokretnog lajta i najnovijim video animacijama koje prate svaki Pink Floyd klasik. Iako proslavljamo 45 godina od izlaska albuma ’’The Dark Side Of The Moon’’, sviraćemo i numere koje do sada nismo izvodili, pa možete očekivati potpuno drugačiju set listu od one koju smo imali prošlog puta u Beogradu. Biće tu hitova sa najvećih albuma – od ’’Meddle’’ i ’’Wish You Were Here’’ do ’’The Wall’’ i ’’The Division Bell’’.

Insistirali smo da ponovo nastupimo u Beogradu, jer pamtim sjajnu atmosferu u publici i njenu strast i poštovanje prema muzici Pink Floyda. Vaši fanovi nas uvek lepo dočekaju i zajedno sa nama uživaju u Pink Floyd live izvođenju. Fasciniran sam činjenicom da znaju svaki stih svake pesme!’’

Ulaznice za Brit Floyd su gotovo rasprodate i još uvek se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs.

BONUS VIDEO: Jensen Sisters: Infinitude na Beogradskom džez festivalu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.