Sara Renar i Egret večeras u Elektropioniru
Zagrebačka kantautorka, Foto: Promo

kantautorsko veče

Sara Renar i Egret večeras u Elektropioniru

Zagrebački i pančevački muzičari nastupiće večeras, 9. oktobra od 20:30 u beogradskom klubu Elektropionir

Objavljeno:

Sara Renar je nagrađivana zagrebačka pevačica i jedna od predvodnica nove generacije regionalnih kantautorki. Ona svojim glasom, atmosferom i scenskim nastupom očarava publiku svuda gde nastupa. Objavila je četiri studijska izdanja: album "Djeca" 2014. godine, EP "Jesen" godinu dana kasnije, "Tišina" iz 2016. i poslednji live "Gdje povlačiš crtu" koji je izašao početkom 2018. U poslednje tri godine Sara je zabeležila oko 250 koncertnih nastupa širom Evrope i regije.

Sara će nastupiti sa gitarom, vokalnim procesorom i sample padom, dok će joj društvo praviti Zdeslav Klarić na klavijaturama.

Egret je Petar Pupić, kantautor iz Pančeva. Njegova muzika je melanholična i filmska sa zrncem "old school" soula. Egretove pesme se uglavnom bave samoćom i disfunkcionalnim odnosima, ali ima i izuzetaka... Izuzetno retko nastupa, prošlog leta svirao je u Novom Sadu na festivalu "Poezika" kao pobednik konkursa, a ove godine kao specijalni gost Petera Brodericka na koncertu u Beogradu. Do sada je objavio jedan singl, pesmu "Knot", koja se našla na svim relevantnim listama najboljih pesama iz 2017. Uskoro treba očekivati nove pesme i koncerte.

Cena karte za ovo koncertno veče je 700 dinara.

BONUS VIDEO: Kratki Espreso, deveta emisija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.