Beogradski sastav BARKA DILO objavio debi album KARTA SLUČAJA, sledi mini-turneja
Melanholične melodije i akustični aranžmani, Foto: Dragan Mujan

novo na sceni

Beogradski sastav BARKA DILO objavio debi album KARTA SLUČAJA, sledi mini-turneja

Eklektičan album na kome se susreću romantičarske teme karakteristične za francusku šansonu, suptilna vokalna interpretacija, melanholične melodije i poletni akustični aranžmani, biće koncertno promovisan u 6 gradova u Srbiji

Objavljeno:

Beogradski sastav Barka Dilo objavio je 5. novembra svoj debi album « Karta slučaja ». Osim singla "Nađa", objavljenog početkom oktobra, na izdanju se nalazi još 9 autorskih pesama. "Karta slučaja" je eklektičan album na kome se susreću romantičarske teme karakteristične za francusku šansonu, suptilna vokalna interpretacija, melanholične melodije i poletni akustični aranžmani. Tekstovi na srpskom i francuskom evociraju "ljubavnike u Toskani, motelske noći, potrage i lutanja".

Album se može preslušati besplatno na YouTube-u, a dostupan je i na svim drugim značajnijim muzičkim platformama (iTunes, Deezer, Spotify, Bandcamp, Amazon, Soundcloud). Snimljen je u pančevačkom studiju Krokodil, u produkciji Petra Stevanovića iz sastava Ljubičice, a digitalno izdanje potpisuju Krokodil Records i Kontra. Na omotu izdanja nalazi se fotografija poznatog španskog fotografa Ćeme Madosa (Chema Madoz) za koju je umetnik bendu lično ustupio prava.

Velika koncertna promocija albuma u beogradskom Dorćol Platzu zakazana je za 14. decembar. Bend će na turneji posetiti još pet gradova : Pirot (Klub doma kulture, 23/11), Kragujevac (KC UMMUS, 30/11), Jagodinu (AKC, 1/12), Novi Sad (KC Lab, 7/12) i Sremsku Mitrovicu (BukBar, 16/12).

Spot za numeru NAĐA možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO: Jensen Sisters: Infinitude na Beogradskom džez festivalu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.