NEMA SPAVANJA: Uskoro počinje No Sleep Festival, a Espreso deli BESPLATNE KARTE!
Pronađite najbolji program za vas, Foto: Promo

poklanjamo

NEMA SPAVANJA: Uskoro počinje No Sleep Festival, a Espreso deli BESPLATNE KARTE!

Dugo očekivani No Sleep Festival samo što nije počeo, a silovit program na nekoliko lokacija potvrđuje da od 15. do 18. novembra za festivalsku publiku u Beogradu neće biti spavanja!

Objavljeno: 11:22h

Espreso vas vodi na nastupe na No Sleep festivalu, 17. novembra u subotu. Delimo čak 10x2 karata za program u Hangaru, i još 10x2 karata za program u Drugstoreu istog dana!

Besplatne karte će dobiti prvih 20 čitalaca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime i napomenu za koji program 17. novembra žele karte.

Dugo očekivani No Sleep Festival samo što nije počeo, a silovit program na nekoliko lokacija potvrđuje da od 15. do 18. novembra za festivalsku publiku u Beogradu neće biti spavanja! Novi član EXIT festivalske porodice doneće vrhunsku atmosferu u prestonicu Srbije, čime će grad konačno dobiti savremeni festival kakav zaslužuje i koji će zasigurno uspostaviti tradiciju. No Sleep ljubitelje očekuju impresivna imena svetske muzičke scene među kojima su Fatboy Slim, Nina Kraviz, Lee Burridge, Cassius, DJ Tennis, Olof Dreijer, Aleksi Perälä, Dax J, Randomer i brojni drugi! Pored spektakularnih žurki u Velikom Hangaru, te maratonskih žurki u klubovima Drugstore i 20/44, festivalsku publiku žurke očekuju i na drugim lokacijama među kojima su i Mint, Mladost, Gadost, Gajba i Pržionica!

Epski provod na centralnoj lokaciji, Velikom Hangaru u Luci Beograd, dodatno će dočarati industrijsko okruženje, najsavremenija produkcija i provod koji kreće već u četvrtak, 15. novembra, a koji predvodi jedan od najvećih disk džokeja i producenata svih vremena, Fatboy Slim, koji na No Sleep festival donosi svetsku ekskluzivu “Warehouse Rave” (Rejv u hangaru)! Sledećeg dana, u petak 16. novembra, fanovi će da pozdrave neke od najtraženijih elektronskih umetnika današnjice, među kojima su Nina Kraviz, Dax J, Aleksi Perala i I Hate Models, dok će za subotnju ludnicu biti zadužena imena kao što su Cassius i Lee Burridge!

Pored Velikog Hangara, posetioce No Sleep festivala očekuje non-stop provod na dnevnim i noćnim žurkama i after partijima na drugim lokacijama u gradu. Tako će čuveni klub Drugstore posetiti famozni Olof Dreijer iz švedskog dua The Knife, ali i elektronski magovi Francois X i Randomer, kao i snažna domaća trap ekipa koju će da čine Vatra, Gassivity, Surreal, Mili, Fox i mnogi drugi! Još jedno kultno klabing mesto, klub 20/44, takođe će da poželi dobrodošlicu favoritu Francois X, ali i DJ Philipu Bergu i drugim izvođačima!

Aktuelne cene ulaznica još samo ove nedelje!

I aktuelna serija ulaznica je pred rasprodajom usled velikog interesovanja koje vlada za No Sleep Festival, kako kod nas, tako i u celom regionu, ali i među stranim posetiocima, koji uprkos očekivanjima već od prvog izdanja dolaze iz oko 30 zemalja sveta. Nova serija ulaznica po višoj ceni očekuje se već iza vikenda, a trenutne cene ulaznica za ceo No Sleep festival su 2.990 za standardnu, te 4.490 dinara za VIP narukvicu, a prodaju se na blagajnama prodajne mreže Gigstix.com širom Srbije i onlajn putem sajta Nosleepfestival.com. Festivalske ulaznice biće menjane za narukvice koje omogućuju ulaz na sve žurke, koje će da se održavaju tokom celog vikenda koji se proteže od četvrtka uveče do nedelje popodne, od 15. do 18. novembra, na više lokacija u Beogradu. Za one koji žele da idu na samo neku od ovih žurki, u prodaji su pojedinačne ulaznice od 1.390 dinara za četvrtak, odnosno petak, te 1.190 dinara za subotu u Novom Hangaru.

BONUS VIDEO: Espreso na probi grupe Fish in Oil - Kapu dole

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.