Najtužnija muzička priča Jugoslavije: Tragična sudbina Neše Leptira! (VIDEO)

jeleni umiru sami

Najtužnija muzička priča Jugoslavije: Tragična sudbina Neše Leptira! (VIDEO)

Danas se obeležava 26 godina od smrti pevača Nenada Radulovića - Neše Leptira
Objavljeno:
Nenad Radulović je bio momak koji je svojim humorom, harizmom i talentom za muziku osvajao srca širom bivše Jugoslavije. "Nataša", "Jeleni umiru sami", "Grudi balkanske", "Vrati se", "Srce od meda"...
Sećate se Marine iz filma Mi nismo anđeli? Evo kako danas izgleda! (FOTO)
Printscreen/Youtube/Dr. Mladen
Neša Leptir je još kao dečak pokazivao dar za muziku, išao je na časove harmonike, a kasnije je savladao čak 11 instrumenata, među njima gitaru, flautu, klavijature... Već u Devetoj beogradskoj gimnaziji, koju je pohađao, postao je pravi šoumen, a njegovi spontani komičarski nastupi prepričavaju se i danas. Na Kalemegdanu je snimio sopstvenu verziju američkog filma "Francuska veza" koji je nazvao "Skadarlijska veza."
"Poslednju igru leptira" osnovao je 1979. sa drugarima iz komšiluka. 15 puta napunili Dom sindikata pre nego što su snimili prvi album "Napokon ploča".
"U mojoj gitari živi jedan leptir i mnogo je stvari koje nas vežu, kad dođu kiše i zima tuge i njemu i meni krila se stežu".
Printscreen/Youtube/Dr. Mladen
Razboleo se iznenada. Imao je tumor u levom testisu, koji lekari nisu otkrili na vreme i koji je metastazirao na pluća i mozak.
Vedrina po kojoj je bio prepoznatljiv nije ga napuštala do poslednjeg dana.
Dvadeset minuta pre nego što je zauvek zatvorio oči, brat ga je upitao kako se oseća. Pa, ne mogu baš da igram fudbal Video sam ga kako odlazi, u ćošku sobe na Vojnomedicinskoj akademiji. Jasno sam gledao kako kreće na put, iz ugla one bolničke sobe. Ja ne znam šta je tamo, posle, ali znam da on zna
24sata.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.