Solistički koncert Iva Pogorelića na Kolarcu
Solo recital, Foto: Promo

NAJAVA

Solistički koncert Iva Pogorelića na Kolarcu

Došlo je do izmene u programu koncerta 7. novembra za kada je bio najavljen nastup Filharmonije nacija (Philharmonie der Nationen) sa solistom Ivom Pogorelićem

Objavljeno:

Celokupna turneja Filharmonije nacija koja je obuhvatala gradove bivše Jugoslavije, otkazana je iz tehničkih razloga. Maestro Pogorelić je iskazao spremnost da se ponovo pojavi pred beogradskom publikom i ponudio solistički koncert.

Na programu koncerta maestra Pogorelića biće dela Mocartov Adađo h mol, K540, Listova Sonata h mol i Šumanove Simfonijske etide op. 13.

Kupljene ulaznice važe za ovaj koncert ili se mogu vratiti najkasnije do 5. novembra.

Zbog velikog interesovanja od 30. oktobra su puštene u prodaju dodatne karte za binu po ceni od 4.000 dinara.

Ovogodišnji koncert Iva Pogorelića održava se u okviru ciklusa "Kolarac tvoj svet muzike" koji Centar za muziku Kolarčeve zadužbine organizuje već četvrtu sezonu. Sezona je planirana da u okviru proslave 140 godina od osnivanja Kolarčeve zadužbine, beogradskoj publici predstavi zanimljive programe, interesantne umetnike i probranu koncertnu seriju koja obuhvata čak sedam koncerata. Imajući u vidu da Kolarčeva zadužbina ima novi Stenvej klavir, sezona je bazirana i na promociji tog instrumenta kroz različite programske segmente.

BONUS VIDEO: Petar Janjatović o kulturi u medijima nekad i sad

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.