ESPRESO VAS VODI NA KONCERT: Delimo 5x2 karte za BRKOVE
10. jubilarni koncert u Beogradu, Foto: Robert Pavić

poklon karte

ESPRESO VAS VODI NA KONCERT: Delimo 5x2 karte za BRKOVE

Zagrebački bend Brkovi će 3. novembra u Hali sportova „Ranko Žeravica“ održati veliki samostalni koncert na kome će promovisati i pesme sa najnovijeg albuma „Hormon sreće“

Objavljeno:

Prvih pet čitalaca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime, dobijaju dve karte!

Iako postoje 14 godina, objavili su već sedam albuma, a za sedam godina, koliko nastupaju u Beogradu, ovo će biti njihov 10. jubilarni koncert, tako da su članovi benda posebno uzbuđeni pred ovaj nastup.

„Privilegija je svirati u Hali sportova, tako da se posebno spremamo za beogradsku publiku. 20. oktobra održaćemo i veliki koncert u zagrebačkom Domu spotova, koji će biti odlična uvertira i gde ćemo videti kako publika prima naše nove pesme. Inače, iza nas je posebno uspešna godina u kojoj smo imali više od 40 koncerata u regionu i prezadovoljni smo odzivom i reakcijom publike, tako da smo sigurni da će koncerti u Zagrebu i Beogradu biti posebni“ rekao je Shamso 69, pevač grupe „Brkovi“ i dodao da će na koncertu prvo svirati nove pesme, a onda i hitove poput „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, „Nisam ja za tebe“, „Samac“ i mnoge druge turbo-pank-folk pesme po kojima su posebno prepoznatjivi.

Karte za beogradski koncert se nalaze u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i Gigstixa po ceni od 1.500 dinara.

BONUS VIDEO: Espreso na probi grupe Fish in Oil - Kapu dole

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.