Britansko gruvanje: Ko je to na trećoj ploči prvog velikog srpskog tehno labela?

BIĆE LUDNICA

Britansko gruvanje: Ko je to na trećoj ploči prvog velikog srpskog tehno labela?

Škotlanđanin Gary Beck, jedan od najinventivnijih producenata aktuelne elektronske scene, i tehno legenda Mark Broom, nastupiće 23. oktobra u Depo Magacinu na promociji trećeg vinyl izdanja srpske etikete "Lucky Light LTD".
Objavljeno: 18:39h
Srpski label "Lucky Light LTD" je za veoma kratko vreme postao prepoznatljiv u svetskim tehno krugovima, Alexanderom Kowalskim, Petrom Dundovim i Speedy-jem mogle čuti u čuvenom Berghainu,
Drumcode večerima Adama Beyera, ali i na BBC radiju u emisiji “tehno barona” Dave Clarke-a.
A posle Alexandera Kowalskog i Petra Dundova, LLL porodici priključuje se britanski duo Beck & Broom. Karijera Gary Becka je poslednjih godina u vrtoglavom usponu. To dokazuju i redovni nastupi na Drumcode večerima, ali i festivalima Tomorrowland, Awekenings i Amsterdam Dance Event (ADE). Takođe, više puta je delio pult sa velikanima kao što su Carl Cox, Chris Liebing, Speedy J…
Mark Broom je jedan od onih koji su oblikovali prepozantljiv britanski zvuk, i svakako se svrstava u kultne ličnosti andegraund priče. I on je, poput Becka, redovno za pultom najpoznatijih festivala i klubova, a u Beograd maltene dolazi iz čuvenog Berghaina, gde će nastupiti baš ove subote, 3. oktobra.
Uz njih, tu će biti i Speedy, jedan od predvodnika mlađe generacije naše tehno scene, koji će ovog oktobra imati čast da bude jedini srpski predstavnik na čuvenom festivalu Amstersdam Dance Events (ADE). Intro u Depou 25. oktobra će raditi Kobaya. Prvi kontigent od 100 ulaznica pušten je u prodaju po ceni od 690 dinara.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.