SVI ZA MAGDALENU: Humanitarni koncert u Hali sportova
Foto: Promo

budimo humani

SVI ZA MAGDALENU: Humanitarni koncert u Hali sportova

U nedelju, 21. oktobra od 18h održaće se humanitarni koncert radi prikupljanja sredstava za lečenje dvogodišnje Magdalene Marković

Objavljeno:

Magdalena Marković je dvogodišnja devojčica iz okoline Golupca, koja je rođena sa retkom vrstom srčane mane i najkasnije u novembru ove godine mora na operaciju srca, koja će biti obavljena na klinici Harley Street u Londonu. Cena prve, od dve predviđene, operacije iznosi oko 50.000 evra.

Sredstva za Magdalenino lečenje prikupljaju se putem fondacije „BUDI HUMAN-ALEKSANDAR ŠAPIĆ“ i do sada je sakupljeno oko 27.000 evra. Ovim humanitarnim koncertom planirano je da se prikupi veći deo nedostajućeg iznosa.

Na koncertu će nastupiti: Neverne bebe, Beogradski sindikat, Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, Hornsman Koyot, Johny Ranković & Churlians feat Žika Jelić, Iskaz, Lagana sreda, Bojan Marović i Baletski studio Art centar. Karte se mogu kupiti na prodajnim mestima Gigstixa-a (prodajna mreža Gigs Tix, Knjižare Vulkan i online na www.gigstix.com) i Ticketline-a. Cena karte je 600 dinara.

Celokupan prihod od prodatih karata, kao i od prodaje hrane i pića na samom koncertu odlazi za Magdalenino lečenje.

BONUS VIDEO: Espreso intervju - Aleksandar Zograf

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.