Džez/soul grupa Manivi u klubu Soul Society (VIDEO)
Foto: Promo

NAJAVA

Džez/soul grupa Manivi u klubu Soul Society (VIDEO)

Grupu predvodi vokalistkinja i instrumentalistkinja Ivana Vukmirović, a koncert će biti održan u subotu 6. oktobra

Objavljeno:

U okviru druge, a subotnje, večeri otvaranja koncertne sezone u klubu Soul Society - Stari Bitef, imaćete priliku i zadovoljstvo da uživate u celovečernjem nastupu jazz/soul grupe Manivi koju predvodi senzibilna, jedna i neponovljiva, vokalistkinja i instrumentalistkinja Ivana Vukmirović Manivi. Ivana Vukmirovic Manivi je jazz/soul kantautorka iz Beograda. 2016. godine je objavila album prvenac "Manivi", pod okriljem renomirane izdavačke kuće ’’Lampshade media’’. Album se sastoji od devet numera na engleskom jeziku koje su u studiju uživo odsvirane.

Kolaboracija sa vrsnim džez/soul muzičarima, kompatibilnim u muzičkom senzibilitetu, donela je ovom albumu raznolikost i nesvakidašnju lepotu. Ta interakcija se poput magije prenosi na publiku i to je i razlog zašto se za Manivi uvek traži karta više i uvek ponovo dolazi na njihove nastupe.

Bend Manivi čine neki od najeminentnijih muzičara u regionu:

Pedja Milutinović - bubnjevi (Vasil Hadžimanov band, Quzama, Shime Trio) Dragan Ćalina - klavijature (prof. klavira školovan na prestižnom konzervatorijumu u Amsterdamu) Dejan Antović - bas (Balkanopolis, Octave Listner)

Manivi piše o socijalnim temama, o pritisku modernog doba, kao i o ljubavi i intimnosti. Njena muzika je mešavina pop zvuka, soul/funka sa primesama modernog jazza.

Pored autorskog materijala, Manivi bend će na svoj način izvoditi numere Erykah Badu, D'Angelo i Robert Glasper Miss Jill Scott, Thundercat, Hiatus Kaiyote... Svi vi koji imate ova imena na plejlisti i uši za kvalitetan zvuk - ne propuštajte da čujete kako se ova ekipa poigrava oko soul-a, alternativnog popa, mile elektronike i fuzije drugih žanrova!

Rezervacije na 063/377420 Ulaz: 300 dinara ( KARTE SE KUPUJU NA ULAZU U KLUB, NA VEČE KONCERTA) Vrata se otvaraju od 21:30h

BONUS VIDEO: OVACIJE ZA FILHARMONIJU U GRACU: Pogledajte kako svira najbolji orkestar u Srbiji (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.