Vasil Hadžimanov Band koncertom otvara Stari Bitef - Soul Society (VIDEO)
Foto: Promo

NAJAVA

Vasil Hadžimanov Band koncertom otvara Stari Bitef - Soul Society (VIDEO)

Fuzija džeza, fanka, progresive i tradicionalnog zvuka Balkana

Objavljeno:

Vasil Hadžimanov će sa svojim bendom 5. oktobra otvoriti sezonu koncerata i svirki u Starom Bitefu Soul Society i svojim nastupom postaviti osnovu zvuka koji će iz Soul-a odjekivati gradom u narednim mesecima.

Petočlani sastav benda koji čine pijanista i kompozitor Vasil Hadžimanov, gitarista Branko Trijić, basista Miroslav Tovirac, bubnjar Peđa Milutinović i perkusionista i scat vokalista Bojan Ivković; na klupskoj, festivalskoj, domaćoj i svetskoj sceni, već decenijama impresioniraju slušalačku publiku svojim vanserijskim performansom i fuzijom džeza, fanka, progresive i tradicionalnog zvuka Balkana. VH Band je 13. juna na letnjoj sceni Bitef Art Cafe-a predstaviio svoj sedmi po redu studijski album ''Lines in Sand''. Album sadrži 12 pesama koje su snimljene uživo, u Binta Sound Studiju i u Rezidenciji nemačkog ambasadora u Beogradu. Snimanje i produkcija su povereni Marku Periću, koprodukcija Vasilu Hadžimanovu, dizajn Dejanu Mandiću, a izvršna produkcija Nataši Hadžimanov.

Na koncertu otvaranja kluba Soul Society Vasil Hadžimanov Band će svirati razne kompozicije iz svog bogatog muzičkog opusa, te će muzička publika moći da se provede i uz nove i rane hitove jedne od najetabliranijih muzičkih grupa kod nas.

Rezervacije na 063/377420 Ulaz: 450 dinara ( KARTE SE KUPUJU NA ULAZU U KLUB, NA VEČE KONCERTA) Vrata se otvaraju od 21:30h

BONUS VIDEO: OVACIJE ZA FILHARMONIJU U GRACU: Pogledajte kako svira najbolji orkestar u Srbiji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.