Bivši gitarista i pevač Dire Straits ima novi album (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

stiže na jesen

Bivši gitarista i pevač Dire Straits ima novi album (VIDEO)

Mark Nopfler će objaviti izdanje "Down The Road Wherever" u novembru

Objavljeno:

Mark Nopfler je objavio detalje o svom novom, devetom solo albumu. Izdanje pod nazivom "Down The Road Wherever" biće objavljeno za Universal/EMI kao CD, deluks CD, dvostruki vinil i boks set.

U boks setu naći će se i vinil i deluks CD, kao i dvanaestoinčni EP sa četiri bonus numere, print omota i gitarske tablature za odabrane pesme.

Bivši lider Dire Straits je tim povodom izjavio: "Down the Road Wherever je stih iz pesme One Song At A Time. Sećam se da je moj drugar Čet Etkins jednom rekao kako se izvukao iz siromaštva pesmu po pesmu, i to mi se urezalo u mozak".

Na albumu će gostovati mnoštvo muzičara: Džim Koks i Gaj Flečer na klavijaturama, Najdžel Hičkok na saksofonu, Tom Volš na trubi, Trevor Majrs na trombonu, Džon MeKasker na gudačima, Majk MekGoldrik na flauti, basista Glen Vorf, bubnjar Jan Tomas, Deni Kamings na perkusijama, uz gitariste Ričarda Beneta i Robija Mekintoša. Prateći vokali su Imelda Mej, Lens Elington, Kris Drever, Beverli Skiti i Kejt Kisun.

BONUS VIDEO: FAŠIZAM NIJE PAO SA NEBA U NAŠE ŽIVOTE, ON JE DUBOKO UKORENJEN! Snažnim govorom otvoren 52. BITEF! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs /loudersound.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.