DŽONI ŠTULIĆ U AKCIJI: Ponovo je obradovao fanove na Jutjubu svojom novom objavom! (VIDEO)
Foto: printscreen/youtube/petrovicpetar

prijatno iznenađenje

DŽONI ŠTULIĆ U AKCIJI: Ponovo je obradovao fanove na Jutjubu svojom novom objavom! (VIDEO)

Na internetu je sada ceo album Krivo srastanje

Objavljeno:

Džoni Štulić od kraja osamdesetih ne živi na prostoru bivše Jugoslavije, a bivšim se sunarodnicima obraća na kašičicu. Njegovi fanovi nikako ne mogu prihvatiti činjenicu da se nikada neće vratiti i napraviti koncert.

S popularnošću Jutjuba poslednjih deset godina na našim prostorima porastao je i interes za muzikom koja se nekad slušala, ali Štulić svoje pesme nije prepustio društvenim mrežama. Objavljuje ih sam te tako obožavatelji Azre na Jutjubu mogu slušati hitove u tri kompilacije koje je objavio Johnny. Nazvao ih je Filigranska Azra, a povremeno je objavljivao i svoje obrade starih hitova poznatih jugoslovenskih bendova i izvođača.

Jutros je sve pretplatnike kanala Petrović Petar, čiji je vlasnik Džoni, ugodno iznenadila nova objava. Štulić je objavio ceo album Krivo srastanje i fanovi su se oduševili. Na Jutjubu su sada i 3N, Pukovnik i pokojnik, Mon ami, Bez komentara, Jane, Krivo srastanje, Klinček stoji pod oblokom, MSP, Duboko u tebi i Flash.

Štulić je izbacio pesmu "Nešto između", te na Jutjub izdanje Krivog srastanja ubacio kratki instrumental pesme Zvira voda.

Iako su pesme preslušane tek šest hiljada puta, fanovi su oduševljeni i ne kriju da im je Štulić već jutros popravio dan.

Štulić je Krivo srastanje na Jutjub postavio 34 godine nakon što je Jugoton objavio ploču, a kao i na vinilu snimak na Jutjubu završava kultnom pesmom Flash koja je po mnogima jedna od njegovih najvećih pesama.

BONUS VIDEO: Film "Izgrednici" Dejana Zečevića izabran za srpskog kandidata za Oskara

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.