Svemirko ima novi spot za singl 34,5 (VIDEO)
Foto: Promo, Denis Komljenović

SA AKTUELNOG ALBUMA

Svemirko ima novi spot za singl 34,5 (VIDEO)

Koncept i ideje razvili su članovi benda

Objavljeno:

Pesma "34,5" se može pronaći na Svemirkovom aktuelnom albumu “Tunguzija”. Koncept i ideje razvili su članovi benda, kao što potpisuju i art-direkciju, dok je snimanje, režiju i montažu odradio Denis Komljenović u produkciji studija Posljednje bolje.

U opisu benda piše:

Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili. Savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvaliteta. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnima. Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonijo Tali Bošnjak, Marin Toni Tandara, Branimir Brana Blažević i Bojan Bojko Bojkov, nameće se kao jedna od najinteresantnijih suvremenih glazbenih pojava u regiji Balkana. Koncerti su ipak Svemirkova aktualnost, a ova dance punk skupina ostvariti će sve vaše niskotalasne i sintetizatorske snove.

Na krilima debitantskog albuma "Vanilija" Svemirko je u relativno kratko vrijeme pridobio izrazitu naklonost publike diljem zemalja koje nastanjuju Južni Slaveni, kao i odobravanje te pohvale od strane kritike. Upravo tamo gdje prvi završava, nadolazeći i drugi po redu studijski album nastavlja - od 15. 5. 2018. pa sve nekog idućeg nadolazećeg izdanja. Drugi album donosi fantastične melodije i aranžmane, neshvaćenu živopisnu poeziju i lude ritmove savršenih zvučnih aroma koje prožimaju nove hitove.

Od sjevera do juga, od zapada do istoka, odsviravši pozamašan broj koncerata 2017. godine, Svemirko opravdava povjerenje koje mu njegova publika daje, a za ljeto i ostatak 2018. godine sprema nove koncerte i nove, kako noćne tako i dnevne avanture. U svemirskom brodu na još uvijek neizmišljen pogon, ravno iz kozmosa na našu planetu ova skupina vračeva stiže da vas odvoji od vlastite svijesti. Svemirko vam daje tajne svemira na dlanu, izbor je na vama.

BONUS VIDEO: Film "Izgrednici" Dejana Zečevića izabran za srpskog kandidata za Oskara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.