Straight Mickey and the Boyz sviraju u novosadskom klubu CK13 (VIDEO)
Foto: Promo

pred novi album

Straight Mickey and the Boyz sviraju u novosadskom klubu CK13 (VIDEO)

Koncert je najavljen za subotu, 22. septembar, u 21h

Objavljeno:

Nakon nastupa na festivalima Arsenal, InMusic i Beogradski Beer fest, beogradski rok bend, koji važi za veliku koncertnu atrakciju, pravi malu pauzu u snimanju novog albuma i dolazi u Novi Sad.

Sviraće prvi album, hit singlove Dalek svet i Haos radi, ali i predstaviti nekoliko pesama koje će se naći na novom albumu.

U opisu muzike na njihovoj FB strani, piše:

"Straight Mickey And The Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara koji su uticaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz. Stilove i žanrove, poput hard rocka, punka, hard cora, garažnog rocka, funka pa čak i avant jazza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije. Od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rock tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti u živo." Cena karte za ovaj koncert biće 400 dinara.

BONUS VIDEO: Film "Izgrednici" Dejana Zečevića izabran za srpskog kandidata za Oskara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.