FIRE WEEKEND OD DANAS U BEL EXPO CENTRU: Green Velvet 15. septembra stiže u Beograd
Foto: Promo

NAJAVA

FIRE WEEKEND OD DANAS U BEL EXPO CENTRU: Green Velvet 15. septembra stiže u Beograd

Za samo 100 najvatrenijih fanova Green Velveta kreiran je i poseban backstage

Objavljeno: 15:55h

Delimo 15x2 karte za nastup Levona Vincenta, za čitaoce koji se najbrže jave na e-mail adresu kulturaespreso@gmail.com!

Do početka Fire Weekend-a u Beogradu, na kome će sutra nastupiti Levon Vincent, a u subotu muzička legenda Green Velvet, ostalo je još 24 sata, a ulaznice za ovaj dvodnevni događaj su gotovo rasprodate! Do kraja dana u prodaji će biti još samo 100 karata za najbrže, a ulaznice se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tix-a ili naručiti na sajtu www.lovefest.rs.

Zbog nezapamćenog interesovanja za događaj i posetilaca koji dolaze čak i iz okolnih zemalja, Green Velvet će u subotu nastupiti u Belexpo centru. U ovom prostoru neće izostati ni specifična scenografija, a ovog puta za samo 100 najvatrenijih fanova Green Velveta kreiran je i poseban backstage, za koji se ulaznice i dalje mogu kupiti na blagajnama operatera ili na sajtu www.lovefest.rs.

Curtis Jones, poznat i pod pseudonimom Cajmere, a svetu najpoznatiji pod kultnim imenom Green Velvet posle gotovo pet godina ponovo dolazi u Srbiju. Autor kultnih elektronskih numera „Flash“, „La La Land“, „Answering Machine“, “Percolator” i brojnih drugih koje su snažno uticale na ceo jedan muzički žanr, ove godine obeležava 25 godina rada.

Levon Vincent
Levon Vincent foto: Promo

Na beogradski Fire Weekend, Green Velvet donosi i pesme sa novog albuma, čiji nazivi između ostalih nose poruke “Think”, “Rise” i “Be fearless”. Na bini će osim svetske legende, nastupiti i Dejan Milićević, kao i Manjane i Nikola Vemić u b2b setu.

Levon Vincent, poznati američki producent i još jedan rezident čuvenog Berghain-a u petak sa sobom donosi duh Berlina i tvrd i u isto vreme zavodljiv zvuk kojim hipnotiše ljubitelje underground scene širom sveta. Uz njega će sutra nastupiti i Marko Milosavljević.

BONUS VIDEO: Film "Izgrednici" Dejana Zečevića izabran za srpskog kandidata za Oskara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.