Panker sa gitarom: Frenk Tarner konačno u Beogradu! (VIDEO)

prvi put u srbiji

Panker sa gitarom: Frenk Tarner konačno u Beogradu! (VIDEO)

Tarner sa svojim bendom u Beograd dolazi prvi put i domaća publika će biti u prilici da čuje njegove najveće hitove
Objavljeno:
Engleski "panker sa gitarom" Frenk Tarner dolazi u Beograd gde će svojim bendom "The Sleeping Souls" nastupiti 12. aprila u magacinu Depo. Sa šest studiskih albuma iza sebe, nekoliko EP-ja, rasprodatim turnejama i solo nastupom na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, ovaj folk/punk majstor je postao nezaobilazno ime na najvećim svetskim festivalima.
Super džez trio dolazi u Srbiju: Čestnat, Vilijams i Vajt na Nišvilu! (FOTO)
Printscreen/Youtube/Magacin Depo
Tarner sa svojim bendom u Beograd dolazi prvi put i domaća publika će biti u prilici da čuje njegove najveće hitove poput „Recovery“, „The Next Storm“, Tarner je do sada održao skoro 1800 koncerata i upravo je interacija koju ostvaruje sa publikom tokom nastupa nešto što ga izdvaja i daje mu posebnu draž.
Sa svojim pratećim bendom ovaj „najopakiji roker na akustičnoj gitari“, kako ga je nazvao magazin Rolling Stone, na nastupima vešto osvaja publiku sa svojim pesmama o životu, smrti i muzici, vešto upakovanim u punk-folk kombinaciju.
Frenk je inače smiren, jednostavan i druželjubiv čovek, ponosan na svoje engleske korene i miljenik je festivalske publike širom sveta. Poznat je i po brojnim obradama pesama drugih bendova i izvođača, među kojima su Queen, The Killers, Foo Fighters, NOFX, Bob Dilan, Leonard Cohen,

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.