KONCERT SE BLIŽI: Legendarni pevač BRAJAN FERI ponovo u Beogradu (VIDEO)
Foto: Promo

spektakl u najavi

KONCERT SE BLIŽI: Legendarni pevač BRAJAN FERI ponovo u Beogradu (VIDEO)

Nastup 7. septembra u Štark Areni predstavljaće svojevrstan presek karijere ovog muzičara

Objavljeno:

Britanski pevač Brajan Feri, poznat kako po stažu u grupi "Roxy Music" tako i po bogatoj solo karijeri, stiže u Beograd četvrti put u poslednjih 12 godina.

Jedan od pionira glam-roka i najuticajnijih muzičara svog vremena, biće među najzvučnijim imenima koja će ove godine gostovati u Beogradu.

Tokom zavidne karijere izdao je 15 albuma, od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže. Od svojih glam-rok početaka do trenutne faze u karijeri, okušao se u različitim stilovima popularne muzike, pa je tako stigao i da izda album s obradama pesama Boba Dilana ("Dylanesque") ali i da se okuša u džez aranžmanima.

Poslednjih godina uspeo je i da koketira sa Holivudom, pa se tako njegova muzika našla i u filmu Baza Lurmana "Veliki Gecbi". U filmskoj roli se okušao nekoliko puta, a poslednji put u seriji "Babylon: Berlin" iz 2017. godine, gde glumi kabaretskog pevača.

Poslednji album "Avonmore" objavio je 2014. godine,

Šarmer za sve generacije će 7. septembra u Štark Areni izvesti klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe “Roxy Music”, među kojima su „Let’s Stick Together”, „Slave to Love”, „Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, „Love Is The Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” i mnoge druge.

BONUS VIDEO: Sea Dance Festival: Evo ko su sve izvođači!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.