Red Carpet zabava STORY HALL OF FAME prvi put u Sarajevu!
Foto: Printscreen/Nezavisne.com

16. rođendan

Red Carpet zabava STORY HALL OF FAME prvi put u Sarajevu!

Najglamurozniji crveni tepih, onaj Storyjev, ove godine, 9.8.2018. prvi put stiže u Sarajevo

Objavljeno:

Proslava jubilarnog, 16. rođendana najuticajnijeg celebrity časopisa STORY, održaće se u četvrtak, 9.8.2018. od 20 sati u bašti Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Časopis Story kao najmoćniji celebrity časopis u Hrvatskoj već godinama u Zagrebu organizuje party Story Hall of Fame. Reč je o najglamurnoznijem i najvažnijem događaju na hrvatskoj celebrity sceni koji zvezde muzike, filma, sporta, televizije, mode, i ostali učesnici društvenog života iščekuju s nestrpljenjem, te se za njega mesecima unapred pripremaju.

Nastao kao nadogradnja na Storyjev Celebrities Only party i nakon četverogodišnje pauze, Story Hall of Fame je svoje prvo izdanje doživeo 2014. godine u zagrebačkoj Laubi, kući za umetnost i ljude. Tada su prvi put dodeljene i nagrade Hall of Fame, primivši tako u Storyjevu kuću prva 22 slavna stanovnika.

Statua Story HoF umetničko je delo, rad savremenog kipara Ivana Fijolića, a do sad krasi domove najvećih zvezda u Hrvatskoj i regionu. Spektakularna dodela, popraćena najinovativnijim kreativnim rešenjima uređenja prostora i interakcije s zvanicama, kao i nastupi velikih muzičkih zvezda, svake se godine prepričavaju još nedeljama.

Iz godine u godinu sve je veći interes slavnih i javnosti za Storyjev party, mesecima unapred pokušava se otkriti koja će biti tema partyja, kakav će biti zabavni program, a na dan partyja svi žele da vide kreacije koje su zvezde odabrale za najveći crveni tepih u državi, ko je kući odneo priželjkivane Storyjeve nagrade, i kako su se najveće zvezde zabavile.

Najglamurozniji crveni tepih, onaj Storyjev, ove godine, 9.8.2018. prvi put stiže u Sarajevo.

Nakon 16 godina prisutnosti na tržištu Bosne i Hercegovine, Story će ove godine prvi put prirediti veličanstvenu proslavu s temom događanja - Story Urban Jungle. Bitće zanimljivo videti ko je najbolje uskladio svoj styling s ovogodišnjom temom Storyjevog partyja.

U vreme kada je u savremenom svetu gotovo nemoguće pokazati nešto novo, uzbudljivo i originalno, Story vodi svoje zvanice u potpuno novi svet nezaboravnih doživljaja. Osim što nas očekuje predivan provod i prekrasan ambijent, Story će prvi put dodeliti i nagrade Hall of fame najboljim bosansko-hercegovačkim glumcima, pjevačima, tv licima, pa će Storyjev Hall of Fame dobiti 10 novih stanara koji će kući poneti originalnu statuu, delo savremenog umetnika Ivana Fijolića.

“Na veličanstvenoj zabavi u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine dodelićemo nagrade najistaknutijim bosansko-hercegovačkim glumcima, pjevačima, tv licima, dizajnerima, rediteljima, sportistima... U Sarajevo, grad s najvećim srcem na ovim prostorima dolazimo u želji da ljudima kojima se divimo već godinama uručimo priznanja za njihov rad, te da se svi zajedno nezaboravno zabavimo. Poznavajući dušu Sarajeva, biće to početak nove prelepe tradicije, koja će se takođe s nestrpljenjem iščekivati.“ - izjavila je Zrinka Ferina, glavna urednica časopisa Story.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Nezavisne.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.