UMRO SAŠA KRNETIĆ U 34. GODINI: Šok i neverica na muzičkoj sceni Balkana!
Foto: Printscreen/youtube/TransFormCrew

odlazak densera

UMRO SAŠA KRNETIĆ U 34. GODINI: Šok i neverica na muzičkoj sceni Balkana!

Pre mesec dana se oženio...

Objavljeno:

Igrač Saša Krnetić preminuo je u petak, 20. jula, u starosti od 34 godine, objavio je na svojoj službenoj internet stranici Hrvatski show dance savez.

Saša je bio glavni koreograf u popularnoj plesnoj grupi Atomic Dance Factory, koja se 2009. godine takmičila u TV showu "Supertalent".

- Veliki čovek sa izuzetnom energijom i harizmom, pun entuzijazma i pozitivne energije koju je širio gde god bi se pojavio. Čovek koji je uvek bio spreman da pomogne i pruži ruku. Saša je bio naš genijalan breaker, naš trener i voditelj, član Izvršnog odbora dugi niz godina i biće nemoguće popuniti prazninu koju će ostaviti za sobom.

Zauvek će ostati u našim srcima i verujemo da nikad neće prestati sećanje na njegovu prisutnost.

Dragi Saša, počivaj u miru Božjem i hvala ti što si svojim životom obogatio naše. Iskreno saučešče porodici i svim njegovim bliskim prijateljima i plesačima - navedeno je u saopštenju Hrvatskog show dance saveza.

Saša je, piše na službenoj stranici Atomic Dance Factoryja, tokom godina ostvario uspešnu saradnju sa brojnim plesačima, plesnim koreografima i estradnim zvezdama i sudelovao je na mnogim domaćim i međunarodnim takmičenjima, a 2003. postao je glavni vođa i koreograf u Udruženju VPS Radost. Kao plesač i koreograf u plesnim stilovima break-dance i hip hop od 2004. delovao je pod umetničkim imenom Super Salee. Pre mesec dana ušao je i u bračne vode...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.