VRHUNSKA ŽURKA UZ NEOČEKIVAN LINEUP: Ovogodišnji Foamfest uz ženske DJ-eve
Foto: Promo

žurka

VRHUNSKA ŽURKA UZ NEOČEKIVAN LINEUP: Ovogodišnji Foamfest uz ženske DJ-eve

Dugo očekivani muzičko-vizuelni spektakl i najveći letnji događaj na teritoriji Srema, FoamFest, stiže u Rumu u subotu, 21. jula

Objavljeno:

Dugo očekivani muzičko-vizuelni spektakl i najveći letnji događaj na teritoriji Srema, FoamFest, stiže u Rumu u subotu, 21. jula. Devetu godinu zaredom na sportskim terenima “Breg” održaće se vrhunska žurka uz veliki broj izvođača i plesača, živopisnu pirotehniku i, naravno, ogromnu količinu pene.

Ovog leta FoamFest biće u znaku dama. Viktória Metzker, višestruka dobitnica prestižnih nagrada za najboljeg mađarskog DJ-a, predvodi potpuno ženski lineup. Pored nje, nastupiće atraktivna i harizmatična Dea Tosh, jedna od najboljih ženskih DJ-eva na Balkanu, Lea Davogić – najtraženiji beogradski ženski RnB DJ, mlada techno dama DJ Angella iz Skoplja, dok će Una Andrea zagrejati i rasplesati prisutne za ovu mega žurku.

Kao specijalna gošća nastupiće Mimi Mercedez, jedinstvena i neponovljiva rap atrakcija. Ona je ključna predstavnica beogradskog hip hopa i jedna od najinteresantnijih zvezda regionalne muzičke scene.

Foam Fest
Foam Festfoto: Promo

O izvođačima na Foam Festu

Viktória Metzker, zanosna EDM i house diva iz Mađarske, DJ-ingom se bavi od 19. godine, a već godinu dana kasnije objavljuje prvo izdanje. Poznata je po hitovima “Don’t Let me Know”, “So Amazing”, “Promise”, “Music is On”, “Find a Way”, “Playgirl”... Nastupala je na brojnim festivalima i klubovima širom Evrope, u Las Vegasu, Majamiju, Los Anđelesu, Dubaiju, Kini, Japanu, Indiji i Australiji i, naravno, na najpopularnijem party ostrvu – Ibici.

Dea Tosh miljenica je domaće publike, a nakon pet godina ponovo dolazi na FoamFest. Po završetku studija dizajna na Islandu, Dea bira DJ karijeru i u potpunosti se posvećuje muzici. Usledila su brojna gostovanja širom Evrope, kao i proboj na globalnu elektronsku muzičku scenu kroz saradnju sa producentom The Glitch na izdanju “Acid Drops”, objavnjenom za španski PACHA Recordings. Ova lepotica za miksetom svojom strašću i energijom i jedinstvenom kombinacijom tech i afro house ritmova napraviće šou za pamćenje.

Lea Davogić, pijanistkinja, lice sa naslovnica, DJ i balerina. Svira klavir od devete godine, a muzičku akademiju završila je sa 24. Šetala je modnim pistama velikih metropola, pojavljivala se na fotografijama poznatih umetnika i bila njihova muza. Ljubav prema muzici i klabingu okrenule su je ka DJ-ingu, a na njenu muziku utiču različiti žanrovi: RnB, rap, deep house i tech house. Zaštitno je lice i osnivač serijala žurki Cherry on Top i trenutno je rezident DJ dva prestižna kluba u Beogradu.

foto: Promo

Angella je perspektivna i mlada DJ zvezda u usponu. Izdvojila se svojom jedinstvenom tehnikom miksovanja, a nastupala je širom Makedonije kao domaća podrška renomiranim DJ imenima svetske elektronske scene. Domaća publika je nedavno imala priliku da je upozna, na jednom od festivala, gde je nastupala sa Leom Dobričić i Ilijom Đokovićem.

Una Andrea, DJ dama iz Beograda poznata je po širokom spektru žanrova, od deep i tech house-a, do progressive-a i techno-a, koje veoma vešto kombinuje, ali uvek ostaje “verna” melodičnim zvucima, fuziji vokala i dubokim bas linijama. Ova harizmatična devojka broji nastupe širom regiona, a najazapaženiji u dosadašnjoj karijeri defiitivno su Exit, Hills Up i Fire Festivali.

Karte za deveto izdanje FoamFesta su u prodaji po ceni od 749 dinara na svim Eventim, Gigs Tix i DD Tickets prodajnim mestima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.