PRATITE S NAMA LIVE S EXIT FESTIVALA: Osetite bar delić atmosfere sa najboljeg PROVODA u Srbiji!
Foto: Promo

exit 2018.

PRATITE S NAMA LIVE S EXIT FESTIVALA: Osetite bar delić atmosfere sa najboljeg PROVODA u Srbiji!

Pridružite nam se na otvaranju EXIT festivala

Objavljeno: 10:28h

Nakon prošlogodišnjeg govora aktivista iz globalnog pokreta Standing Rock, te dirljivih i inspirativnih reči jednog od najboljih svetskih motivacionih govornika Nika Vujičića, uz finalno izvođenja dela predstave "Kosa" sa preko 30 glumaca na sceni, i ovogodišnji EXIT biće otvoren uz pravi spektakl, a tema otvaranje je i moto ovogodišnjeg festivala, EXIT Freedom!

Počinje nezaboravnih nekoliko dana
Počinje nezaboravnih nekoliko danafoto: Promo

Prvi put u istoriji Exita na glavnoj bini nastupiće jedna od najvećih baletskih zvezda našeg doba - Sergej Polunjin. Njemu će se pridružiti i Almazian Symhony, gudački orkestar predvodjen Khachatur Almazianom, jermenskim virtuozom na violini, koji izvode klasiku u crossover stilu. Nakon ceremonije će tradicionalno uslediti vatromet, posle kojeg na scenu izlazi art-pop diva Fever Ray, a posle nje i trenutno najpopularnije svetske hip-hop zvezde, američke grupa Migos.

Ovaj jedinstveni događaj na glavnoj bini EXIT festivala biće održan u četvrtak, 12. jula, sa početkom u 22:45 po lokalnom vremenu (GMT+1), na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Novom Sadu u Srbiji i trajaće 15 minuta. Satnica događaja na glavnoj bini:

LP 21:15

CEREMONIJA OTVARANJA 22:45

VATROMET 23:00

FEVER RAY 23:35

MIGOS 1:05


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.