NESVAKIDAŠNJI MUZIČKI DOGAĐAJ NA BELOM DVORU: Lovefest iznenadio najvatrenije fanove
Foto: Promo

Spektakl

NESVAKIDAŠNJI MUZIČKI DOGAĐAJ NA BELOM DVORU: Lovefest iznenadio najvatrenije fanove

Ideja za kreiranje novog projekta potekla je iz potrebe da se mladim ljudima predstave sve lepote koje Srbija ima

Objavljeno:

Manje od mesec dana pre spektakla u Vrnjačkoj Banji i dvanaestog izdanja festivala ljubavi, Lovefest je iznenadio 200 najbržih i najvećih fanova, koji su kupili VIP ulaznice za festival i priredio im nesvakidašnji muzički događaj, i to na Belom Dvoru.

foto: Promo

Lovefest Court, potpuno novi koncept i muzičko iskustvo o kojem ove godine priča ceo svet, održan je juče u kraljevskoj rezidenciji. Prvi put u istoriji ovog zdanja, dozvoljeno je da se napravi ovakav muzički događaj, a Beli Dvor je samo prva u nizu specifičnih lokacija u Srbiji, koje često nisu dostupne ljudima za svakodnevno posećivanje, a na kojima će Lovefest Court ostaviti svoj trag.

foto: Promo

Za nesvakidašnji ambijent posebno je biran i lineup, pa su posetioci prvog Lovefest Court-a zalazak sunca dočekali uz Dan Shake-a, di-džeja koga ćemo inače imati priliku da čujemo i na Lovefestu 5. avgusta. Pored njega, za di-džej pultom su se našli i Marko Milosavljević, kao i dvojac Trole i Vlada Russ.

foto: Promo

Ideja za kreiranje novog projekta potekla je iz potrebe da se mladim ljudima predstave sve lepote koje Srbija ima, pa će tako Lovefest Court sa izvođačima iz celog sveta obići veoma specifične i najlepše lokacije u našoj zemlji.

foto: Promo

Lovefest Court nije događaj komercijalnog tipa, već za cilj ima promociju Srbije i pre svega edukaciju mladih o lepotama i vrednim kulturnim baštinama koje naša zemlja poseduje.

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.