Završen Enter, muzički festival u Topčideru posetilo preko 35 hiljada ljudi! Predsednica Savskog venca Irena Vujović najavila festival i sledeće godine
Foto: Promo

sledeći će biti još bolji!

Završen Enter, muzički festival u Topčideru posetilo preko 35 hiljada ljudi! Predsednica Savskog venca Irena Vujović najavila festival i sledeće godine

Topčiderski park je prethodnih nekoliko dana bio najposećenije mesto u gradu

Objavljeno: 11:35h

Topčiderski park je prethodnih nekoliko dana bio najposećenije mesto u gradu zbog održavanja prvog festivala pop, rok, hip-hop, dens i elektro muzike.

Enter festival je organizovan u saradnji sa Opštinom Savski venac, a kako je istakla predsednica opštine Irena Vujović ogromna posećenost je samo pokazatelj da je Beogradu bio potreban festival koji će zadovoljiti sve muzičke ukuse i pružiti svima, a naročito mladim ljudima, priliku da se dobro zabave.

- Ostvarili smo cilj da našim sugrađanima sa Savskog venca, ali i svim Beograđanima, omogućimo da besplatno uživaju u kvalitetnoj muzici uz najbolje izvođače iz zemlje i regiona. Zadovoljna sam kompletnom organizacijom, a ono što je najvažnije festival je protekao u pozitivnoj atmosferi bez ijednog incidenta.

Enter festival
Enter festival foto: Promo

Zahvaljujem se Policijskoj stanici Savski venac, Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć, ZZZZ radnika Železnice Srbije, dobrovoljnim vatrogasnim društvima “Savski venac” i “Zemun Matica”, GSP-u koje je obezbedilo posebne linije za prevoz publike do festivala i svim ostalim gradskim službama koje su pomogleorganizaciju događaja – rekla je Vujović.

Najavljujući Enter festival na istom mestu i sledeće godine, Vujovićeva se zahvalila svim sponzorima i prijateljima festivala koji su doprineli da Beograđani dobiju muzički festival kakav zaslužuju.

-“Enter” je bio veliki izazov, ali uz dosta truda uspeli smo svi zajedno da napravimoozbiljan muzički festival koji je već prve godine doživeo veliki uspeh. Sigurna sam da će u narednim godinama imati važnu ulogu i u privlačenju stranih turista – poručila je Irena Vujović.

Irena Vujović
Irena Vujović foto: Promo

Festival je počeo 28. juna pod sloganom "Oživi Enter", a redovi posetilaca su nestrpljivo čekali da stanu ispred bine i uživaju uz poznate hitove domaćih i stranih izvođača među kojima su Inna, Seeya, Akcent, Mary Nastas, Lee Leed, Iskaz, Ničim izazvan, kao i nastupi poznatih di-džejeva. Festival je nastavljen u subotu uz Mortal Kombat, Struku, Pera Deformera, Point Blank, Sassju, Surreal, Prti Bee Gee i ostale izvođače koji su digli na noge sve koji su se našli na najboljoj žurki u gradu.

Poslednjeg dana, 1. jula je bio i vrhunac dobrog provoda uz pop, rok i hip-hop ritam, a nastupali su Bjesovi, Bad Copy, Irish Stew, Fox, Coby, Demo bendovi i di-džejevi. Kapije Enter festivala su zatvorene jutros u 4 sata za one najvernije koji su dočekali zoru u Topčiderskom parku. Tokom tri festivalska dana Enter festival je posetilo preko 35 hiljada ljudi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.