POSEBAN, SLOBODAN, SAMO SVOJ: Partibrejkersi digli publiku u Kraljevici na noge! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

GITARJADA

POSEBAN, SLOBODAN, SAMO SVOJ: Partibrejkersi digli publiku u Kraljevici na noge! (FOTO) (VIDEO)

Neverovatni Partibrejkersi podigli su publiku na noge od prve pesme

Objavljeno:

Poslednjeg dana zaječarske gitarijade beogradski bend Partibrejkers okupio je brojne, što srpske, što balkanske, goste i svojom energijom i pesmama potvrdio svoje mesto na današnjoj srpskoj muzičkoj sceni.

Kamperi nisu krili svoje oduševljenje zbog nastupa Partibrejkersa i Bilija Ajdola poslednje večeri. Zaječar je u toku dana vrveo od turista iz Bugarske, Rumunije, Slovenije, Bosne i Makedonije koji su zbog vremenskih prilika na Gitarijadu došli samo poslednjeg dana. Srpski gosti kažu da su već navikli na ovakav sled događaja jer se najbolji nastupi uvek očekuju trećeg dana.

Lepše vreme, bez kiše i oblaka, obezbedilo je da Kraljevicom struji velika reka ljudi već od 19 časova. Od 20:00 svirao je bend Vacuum, kada se publika već uveliko okupljala u ograđenom prostoru ispred bine. Pojedinci su i sedeli, budući da blata više nije bilo.

Neverovatni Partibrejkersi podigli su publiku na noge od prve pesme. Mladi rokeri i verni fanovi pevali su i skakali tokom celog nastupa.

Zaječarska gitarijada
Zaječarska gitarijada foto: Espreso.co.rs

Karakteristično za njega, entuzijastični Cane je između svake pesme komunicirao sa publikom, što je vruću atmosferu dodatno pojačalo. Svojim porukama nastojao je da, uz tekstove pesama, pokaže filozofiju svog benda koju još od 1982. godine neguju.

„Kako je mladost lepa u odnosu na starost“, rekao je Cane na početku koncerta.

Zaječarska gitarijada
Zaječarska gitarijada foto: Espreso.co.rs

Hitovi su se ređali: Put, Sirotinjsko carstvo, Hipnotisana gomila, Hiljadu godina, Zemljotres, Ono što pokušavam, ali i čuvena Molitva.

„Imamo samo sada i nikada više. Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj. Mnogima to ne pada na pamet jer pameti nemaju. Živiš, a ne znaš da si živ. Ne zaboravite da živite.“

Zaječarska gitarijada
Zaječarska gitarijada foto: Espreso.co.rs

Publika je uživala u ovom interaktivnom koncertu od početka do kraja. I najmlađi koji su ovom koncertu prisustvovalii sa roditeljima doživeli su jedan rokenrol spektakl.

Nažalost, bisa nije bilo jer je ekipa Bilija Ajdola morala da pripremi binu za njegov nastup.

Sat i po kvalitetnog roka bilo je upravo ono što su gosti Zaječara želeli. To su i dobili.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.