BILLY IDOL sinoć potukao rekord Gitarijade – VIŠE OD 40.000 POSETILACA NA KRALJEVICI! (FOTO)
Foto: Wood.rs

majstor

BILLY IDOL sinoć potukao rekord Gitarijade – VIŠE OD 40.000 POSETILACA NA KRALJEVICI! (FOTO)

Vrhunac koncerta bio je, naravno, "Rebell Yell", tokom koje je Idol skinuo majicu i raspametio dame u publici

Objavljeno:

Završno veče 52. Zaječarske Gitarijade prošlo je u apsolutnom trijumfu Billyja Idola - više od 40.000 fanova iz cele Srbije, regiona i Bugarske slilo se na Kraljevicu, nestrpljivo očekujući nastup plavokosog rock stara.

Svi putevi ka Zaječaru bili su zagušeni već u popodnevnim satima, dok su obožavaoci strpljivo čekali u kilometarskim kolonama.

foto: Wood.rs

Iako je, zbog upale pluća i sinusa, morao da otkaže koncerte u Regensburgu i Padovi, Billy je još jednom pokazao privrženost srpskoj publici - uprkos lošem zdravstvenom stanju, odlučio je da peva na festivalu sa besplatnim ulazom.

Odlična svirka Partibrejkersa bila je sjajan uvod za šou kojeg smo svi čekali - već sa prvim taktovima numere "Shock To The System", Billy je zagospodario binom i publikom i nije je puštao narednih 90 minuta.

Iako se videlo da je bolestan, Idol je neverovatnom energijom i harizmom, uz maksimalnu podršku benda, nizao hitove – "Dancing With Myself", "White Wedding", "Scream", "Flesh For Fantasy" bile su prava poslastica za publiku, koja je horski pevala sve numere i maksimalno bodrila svog idola.

Bilijev saborac i jedan od najboljih gitarista na svetu, Steve Stevens, s lakoćom je izvodio gitaroške bravure i solaže, na opšte oduševljenje fanova i prisutnih muzičara.

foto: Wood.rs

Vrhunac koncerta bio je, naravno, "Rebell Yell", tokom koje je Idol skinuo majicu i raspametio dame u publici.

- ’Hvala vam Srbijo, bili ste divni večeras, volim vas! - rekao je vidno raspoložen i uz "White Wedding" oprostio se od fenomenalne publike.

foto: Wood.rs

Čast da nastupe nakon Idola imali su finalisti Gitarijade, a ubedljivu pobedu odnela je grupa Aleja velikana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.