ŽELIMO DA OSVOJIMO SVET:  Kadebostany pravo sa zatvaranja Svetskog prvenstva stižu na Lido!
Foto: Promo

festivalske ulaznice već su u prodaji

ŽELIMO DA OSVOJIMO SVET: Kadebostany pravo sa zatvaranja Svetskog prvenstva stižu na Lido!

Kupi svoju kartu na vreme i - usudi se da zakoračiš u džunglu

Objavljeno:

Elektro-pop bend Kadebostany nastupiće na Svetskom prvenstvu (SP) u fudbalu u Rusiji, uoči premijernog dolaska u Srbiju za nastup na prvom Belgreat festivalu, koji će biti održan 27. i 28. jula u Beogradu!

Švajcarski bend svetski poznat po hitovima "Castle in the Snow", "Mind if I Stay" i "Crazy In Love" (obrada hita Beyoncé), objavio je da će svirati 15. jula poslednjeg dana SP-a u Volgogradu, na manifestaciji "World Cup 2018 Fan Fest-u" koju FIFA organizuje u Rusiji na velikim otvorenim prostorima kakvi su trgovi i parkovi u gradovima domaćinima utakmica.

Kadebostany pravo sa zatvaranja Svetskog prvenstva stižu na Lido
Kadebostany pravo sa zatvaranja Svetskog prvenstva stižu na Lido foto: Promo

"Želimo da osvojimo svet uz pomoć muzike. Jer sve se može postići muzikom! Zato nastupamo na velikim festivalima i dolazimo u mesta gde ljudi vole našu muziku. Kad se budemo popeli na festivalsku binu to ćemo uraditi sa željom da osvojimo publiku i uvedemo je u naš svet", poručuju Kadebostany, koji će na Belgreat festivalu nastupiti na fantastičnom prostoru plaže Lido Velikog ratnog ostrva!

Osim po hitovima, snažnom vizuelnom identitetu i moćnim live nastupima, bend iz Ženeve poznat je i po konceptualnoj republici Kadebostany, a u Beogradu predstavlja novi album "Monumental".

Early bird akcija je u toku - festivalske ulaznice već su u prodaji, po ceni od 1490 dinara, na svim Eventim prodajnim mestima, kao i online na njihovoj stranici.

Kupi svoju kartu na vreme i - usudi se da zakoračiš u džunglu!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.