DELIMO KARTE: Angie Stone na Kalemegdanu 1.jula
Foto: Promo

Budite brzi!

DELIMO KARTE: Angie Stone na Kalemegdanu 1.jula

Tri puta nominovana za Gremija, uz četiri albuma koji su ušli u Top 10 R&B albuma i jednim koji je završio na prvom mestu, sa preko 1,4 miliona albuma prodatih u SAD i 5 miliona prodatih širom sveta

Objavljeno: 14:45h

Kraljica soula, Angie Stone stiže na teniske terene Kalemegdana sa svojim r’n’b pesmama i “Wish didn’t miss you” svetskim hitom!

Nastupiće po prvi put u Srbiji, u sklopu Musicology Sessions, 1. jula, na teniskim terenima na Kalemegdanu. Dva dana nakon koncerta u Beogradu, Angie Stone će nastupiti i na slovenačkom izdanju Musicology-a u Ljubljani, 3. jula.

Tri puta nominovana za Gremija, uz četiri albuma koji su ušli u Top 10 R&B albuma i jednim koji je završio na prvom mestu, sa preko 1,4 miliona albuma prodatih u SAD i 5 miliona prodatih širom sveta, Angie Stone se sa pravom može nazvati jednim od najzačajnijih svetskih R&B i soul ženskih izvođača, a njen hit “Wish I didn’t miss you“ je i dalje veoma slušan na našim prostorima.

Musicology Sessions predstavlja novi koncept koncertno – festivalskog iskustva, na kome posetioci imaju priliku da uživaju u intimnim klupskim nastupima velikih svetskih zvezda, koje obično nastupaju u većim prostorima.

foto: Promo

Takav će biti i koncert ove dive koja će među zidinama Kalemegdana pevati pred svega nešto više od hiljadu ljudi, te nabavite svoje karte na vreme putem eventima ili ddticketsa.

Vest će se naći u 15h na zvaničnoj fb stranici

https://www.facebook.com/espreso.co.rs/ .

Pet najbržih koji lajkuju post i ostave komentar nagradićemo sa po dve karte za ovaj koncert!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.