Body Count večeras u Beogradu! (VIDEO)
Foto: Promo

Zagrevanje za Arsenal Fest 08

Body Count večeras u Beogradu! (VIDEO)

Body Count u Beograd dolazi sa albumom “Bloodlust” (2017) iza sebe, sa kog su se već istakli “No Lives Matter”, “Black Hoodie”, “Ski Mask Way” i "All Love Is Lost", a na njemu se nalazi i obrada klasika legendarnog Slayer-a “Raining In Blood”

Objavljeno:

Kultni američki hip-hop metal bend Body Count nastupiće večeras 18. juna u Bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda. (U slučaju kiše koncert neće biti odlagan ili premeštan u drugi prostor.)

Ulaz 19:30

20:00 Powerstroke

20:40 Astroid Boys (predgrupa)

21:30 Body Count (predgrupa)

Body Count u Beograd dolazi sa albumom “Bloodlust” (2017) iza sebe, sa kog su se već istakli “No Lives Matter”, “Black Hoodie”, “Ski Mask Way” i "All Love Is Lost", a na njemu se nalazi i obrada klasika legendarnog Slayer-a “Raining In Blood”.

Beogradskoj publici će se 18. juna u Bašti SKC-a predstaviti, kako frontmen Ice T kaže, “bend u punoj snazi".

Body Count su početkom devedesetih spajajući pank, metal i hip-hop osnovali školski drugovi Ice T (koji već dugi niz godina igra policajca u tv seriji “Law and Order: Special Victims Unit) i gitarista Ernie C, a sa niza angažovanih albuma izdvojili su se do sada singlovi “Hey Joe”, “Necessary Evil”, “I Used to Love Her”, “Talk Shit, Get Shot”, “Relationships”…

Ulaznica za Body Count u Beogradu košta 2.300 dinara preko mreže Eventim, a na dan koncerta, ako ih preostane, koštaće 2.500 dinara.

Beogradski koncert Body Count-a, pod sloganom “Arsenal Fest predstavlja”, poslužiće kao zagrejavanje i sjajan uvod u Arsenal Fest 08 koji će biti održan 21, 22. i 23. juna 2018. godine u Kragujevcu uz nastupe bendova Morcheeba, Editors, The Kills, Texas, Enter Shikari, Dub inc i brojnih drugih.

Bonus video

Intervju sa uličnim umetnicima iz Izraela Dede i Nican Minc

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.