ZNAMO DA ĆE VAM SE DOPASTI! Morcheeba objavila novi album pred Arsenal Fest! (VIDEO)
Foto: Promo

ponosni na novi album

ZNAMO DA ĆE VAM SE DOPASTI! Morcheeba objavila novi album pred Arsenal Fest! (VIDEO)

Morcheeba je od osnivanja 1995. godine prodala preko deset miliona primeraka svojih devet albuma

Objavljeno:

Legendarna trip hop grupa Morcheeba, koju očekuje nastup 23. juna na Arsenal Festu, upravo je objavila novi, deveti album "Blaze Away".

"Znamo da će vam se dopasti 'Blaze Away' i ponosni smo na ovaj album. Neke od novih pesama još od marta sviramo uživo na našim koncertima, što je pravo uživanje. Uzbuđeni smo što sada pesme mogu čuti svi. A podrška fanova nastavlja da nas zapanjuje!", poručili su pevačica Skye Edwards i gitarista Ross Godfrey.

Albumu sa deset pesama prethodili su singlovi "Never Undo" i naslovna "Blaze Away" u kojoj gostuje reper Roots Manuva, a nove stvari kao i stare hitove imaće priliku da čuje uživo naša publika 23. juna na Main Stage-u Arsenal Festa 08 u Kragujevcu.

Morcheeba je od osnivanja 1995. godine prodala preko deset miliona primeraka svojih devet albuma, a poznati su po globalnim hitovima kakvi su "Otherwise" "Enjoy the Ride", "Blindfold", "Blood Like Lemonade", "Over And Over", "Rome Wasn't Built In a Day"...

“Već smo 20 godina u poslu, a nikad nam nije trebalo ovoliko vremena da turnejom obiđemo svet. Još uvek nalazimo fanove u mestima gde nismo svirali pre. Neki su čekali dugo da nas vide, a neki tek otkrivaju našu muziku", kaže Edwards.

Bonus video

Intervju sa uličnim umetnicima iz Izraela Dede i Nican Minc

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.