Psihodelični stoner metal bend Sasquatch premijerno u Beogradu! (VIDEO)
Foto: Promo

gosti iz los anđelesa

Psihodelični stoner metal bend Sasquatch premijerno u Beogradu! (VIDEO)

Bend Sasquatch dolazi iz Los Anđelesa, a njihov muzički stil je kombinacija elemenata metala, roka i psihodelije iz sedamdesetih godina prošlog veka

Objavljeno:

Psihodelični stoner metal bend Sasquatch iz Los Anđelesa (USA) nastupiće u četvrtak, 25. oktobra 2018. godine u klubu Dorćol Platz (Dobračina 59b) u organizaciji koncertne agencije RockSvirke.com sa početkom u 21 čas. Ulaznice: 600 RSD - promotivna cena (ograničen kontigent dok se ne prodaju ili do 30. jula) 800 RSD - pretprodajna cena (do 24. oktobra) 1000 RSD - na dan koncerta (25. oktobar) Prodajna mesta: Eventim Serbia, GIGS TIX, DD Tickets, FELIX Shop, TC Sremska, Alternative Bar Low (Tadeuša Košćuška 28) i Dorćol Platz. Rezervacija ulaznica moguća putem mejla: office@rocksvirke.com (ime i prezime, kontakt telefon).

Bend Sasquatch dolazi iz Los Anđelesa, a njihov muzički stil je kombinacija elemenata metala, roka i psihodelije iz sedamdesetih godina prošlog veka. Sastav je osnovan u Filadelfiji 2000. godine da bi se naredne godine preselili u Los Anđeles kada se gitarista Kit Gibs (Keith Gibbs) pridružio bubnjaru Riku Feranteu (Rick Ferrante) i basisti Klejtonu Čarlsu (Clayton Charles). Godine 2007. Čarls napušta grupu, a na njegovo mesto stiže Džejson Kazanova (Jason Casanova), a od prošle godine sa njima je novi bubnjar Kreg Rigs (Craig Riggs).

Muzika ovog trija našla se na mnogim filmovima, televizijskim emisijama i video igricama, kao što su Clerks, Sons of Anarchy, Dog the Bounty Hunter; Jersey Girl, The Supernatural, Viva La Bam… Samozvani debi album objavili su 2004., da bi dve godine kasnije svetu predstavili novo izdanje “II”. Nakon još dve ploče “III” (2010. godine) i “IV” (2013. godine), juna 2017. objavljuju peto studijsko izdanje “Maneuvers” za Mad Oak Records. U pitanju je najkoncizniji album benda do sada. Ponovo su sarađivali sa producentom Endrjuom Šnajderom (Andrew Schneider) koji je radio sa grupom na njihovom drugom izdanju.

Ono što fanovi mogu da čuju na aktuelnoj ploči jeste najzrelija i najinspirativnija kolekcija pesama koju su do sada objavili, sastavljenu kako od poznatih momenata koji greju srce, tako i od sjajnih heavy elemenata, kao i uvek. Nedvosmisleno, pažnja je posvećena pričanju evergrinovskih rokenrol priča o izgubljenoj ljubavi, mržnji, započinjanju veza i upropašćenim životima, uništenim domovima na jedan drugačiji način.

Album “Maneuvers” odlično je prošao kako kod publike tako i kod stručne kritike, te se našao na vrhovima završnih top lista mnogih medija širom sveta.

Bonus video

Branislav Lečić u poseti Espresu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.