UDARNA IMENA SVETSKE SCENE UHVAĆENA NA ISTARSKOJ OBALI! Zvezde Sea Star festivala uživale u lepotama Umaga! (FOTO)
Foto: Promo

svima nam je bilo ludo i nezaboravno

UDARNA IMENA SVETSKE SCENE UHVAĆENA NA ISTARSKOJ OBALI! Zvezde Sea Star festivala uživale u lepotama Umaga! (FOTO)

Od 24. do 27. maja, desetine hiljada muzičkih hodočasnika prošli su kroz festivalska vrata i neumorno partijali na 16 festivalskih zona

Objavljeno:

Najveće svetske zvezde današnjice koje su došle da nastupe na Sea Star festivalu u bajkovitom kompleksu Stella Maris, nisu mogli da odole kombinaciji kristalno plavog mora, dugačkih peščanih uvala, tradicionalnoj morskoj hrani i najluđim žurkama koje traju do samog jutra i složne su da je Umag idealna lokacija za start fenomenalnog i nezaboravnog leta.

Udarna imena svetske scene koristila su svaku priliku da se zabave na ovoj vreloj lokaciji, a među njima i koncertna synth pop senzacija, Hurts, miljenici ženskog dela publike, koji su posebno uživali u čarima bajkovite lagune.

Frontmen benda objavio je sliku na svom Instagram profilu, hvaleći divnu hrvatsku obalu, ali ne otkrivajući tačnu lokaciju.

Još jedni hedlajneri Sea Star festivala, ruski zarazni dvojac, Filatov & Karas, primećeni su kako se šetaju i sunčaju na jednoj od tirkiznih, peščanih plaža, u pratnji lepe Ruskinje, koja im peva lokale. Vidno raspoloženi i u dobrom vajbu, slikali su se sa fanovima i uživali u slobodnom danu nakon vatrenog nastupa prethodne večeri festivala. Tvorci ultimativnih radijskih hitova podelili su sliku sa svojim fanovima, u ulozi spasioca na plaži, poredeći se sa likom iz kultne serije “Baywatch”, legendarnim Mičom Bjukenonom.

Looking like @davidhasselhoff ?)) #filatovkaras #baywatch @seastarfestival

A post shared by Filatov & Karas (@filatovkaras) on

Bonus video

TOLIKO DOBRI DA BOLI: Hurts oduvao Umag!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.