HUMANOST NA DELU: Održan humanitarni koncert za sigurnu kuću
Foto: Promo

svaka čast

HUMANOST NA DELU: Održan humanitarni koncert za sigurnu kuću

Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica priredio je koncert humanitarnog karaktera

Objavljeno:

Veliki humanitarni koncert za pomoć Sigurnoj kući održan je 23. maja od 20 časova u prepunoj sali Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica.

Škola narodnog pevanja
Škola narodnog pevanja foto: Promo

U susret obeležavanju slave „Sveti Kirilo i Metodije“, Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica priredio je koncert humanitarnog karaktera i na ovaj način se pridružio širokoj društvenoj akciji koja u fokus javnosti postavlja brigu o žrtvama nasilja u porodici.

Omladinski orkestar  Slavka Mitrovića Caleta
Omladinski orkestar Slavka Mitrovića Caleta foto: Promo
KUD Mladost Avala
KUD Mladost Avala foto: Promo

U cilju uspostavljanja održivog mehanizma za ekonomsko osnaživanje žena koje su preživele nasilje, direktorka Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica Marijana Butulija istakla je da je ovo prvi u nizu humanitarni koncert koji se organizuje, ovog puta za Sigurnu kuću u Beogradu, i ovom prilikom izrazila zahvalnost svima koji su dali doprinos, umetnicima koji nastupaju i čelnicima Gradske opštine Rakovica.

Pevačko društvo Prelo
Pevačko društvo Prelo foto: Promo
KUD Dimitrije Koturović
KUD Dimitrije Koturović foto: Promo

Na koncertu za pomoć Sigurnoj kući nastupili su Omladinski orkestar pod upravom Slavka Mitrovića Caleta, Škola narodnog pevanja - radijska i vokalna stilizacija Vesna Dimić i Biljana Petković, Pevačko društvo „Prelo“ i kulturno - umetnička društva sa opštine Rakovica: „Dimtrije Koturović“, „Madost Avala“, „Branko Marković“ i „Lazar Hrebeljanović“.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.