SPREMITE SE ZA SPEKTAKL: Tal Ben Ari TULA na Danima izraelske umetnosti u Ciglani (VIDEO)
Foto: Printscreen

jedinstven doživljaj

SPREMITE SE ZA SPEKTAKL: Tal Ben Ari TULA na Danima izraelske umetnosti u Ciglani (VIDEO)

Tal Ben Ari “Tula”, veoma uspešna mlada pevačica i autorka, nastupiće u subotu 26. maja od 22 časa sa srpskim sastavom "Naked." u velikoj galeriji "Ciglane"

Objavljeno:

"Dani izraelske umetnosti" u organizaciji ambasade Izraela i "Ciglane - Kluba ljubitelja teške industrije i umetnosti" održavaju se na prostoru tog kreativnog centra od 25. do 26. maja.

Tim povodom iz Izraela u Beograd dolaze poznati ulični umetnici Dede i Nican Minc, kao i pevačica Tal Ben Ari “Tula” koja će u okviru festivala održati koncert sa srpskim sastavom “Naked.”

- U muzici, Tula istražuje džez, soul i mediteranski folk i deo je pokreta „Playing for Change“ ili „Muzikom do promena“ koji okuplja muzičare iz celog sveta sa idejom o globalnom ujedinjenju kroz muziku. Susreti sastava „Naked“ i Tule, zadnjih par godina na mnogobrojnim evropskim festivalima, rezultirali su saradnjom - ističu organizatori manifestacije.

Pevačica je gost na dve pesme na novom albumu “YES” sastava “Naked”, koji se pojavio početkom godine za mađarsku izdavačku kuću “NaRrator records”. Ujedno, ovo je i velika beogradska koncertna promocija albuma i nastavak svetske turneje sastava “Naked”.

- Tula je naša dugogodišnja prijateljica sa kojom smo sarađivali na nekoliko festivala, pre svega na velikom festivalu u Mađarskoj. Oboje dosta putujemo po svetu, pa nam je ovo jedinstvena prilika da zajedno nastupimo i velika čast - ističu iz benda Naked.

Bonus video

Katarina i Lazar uče novinare Espresa da plešu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.