NASTUP OVOG GEJ PARA ŠOKIRAO JE EVROPU: Najburnija je bila rekacija RUSIJE! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

evrovizija

NASTUP OVOG GEJ PARA ŠOKIRAO JE EVROPU: Najburnija je bila rekacija RUSIJE! (VIDEO)

Predstavnik Irske je imao zanimljiv nastup...

Objavljeno:

U prvom polufinalu najvećeg evropskog muzičkog takmičenja predstavio i predstavnik Irske, Rajan O'Šognesi, koji je za ovu priliku pripremio interesantan nastup o kom se i te kako priča širom Evrope.

Rajan je izveo numeru "Together", a svojoj zemlji uspeo je da obezbedi ulaz u finale, prvi put posle pet godina.

Predstavnik Irske odlično je pevao, pobrao simpatije mnogih, a njegov nastup bio je i te kako upečatljiv. Na sceni nije bio u prvom planu, već je dvojici momaka, koji su predstavili ples istopolnog para, ustupio da budu u centru pažnje.

- Poruka je jako važna, nisu svi liberalni kao što su na ovom takmičenju. Ponosan sam na moju zemlju koja je odlučila da ide u ovom smeru. Ne vidim neku preveliku razliku ukoliko su na bini muškarac i žena, ili istopolni parovi - rekao je Rajan na pres-konferenciji u Portugalu, gde se održava ovogodišnja "Evrovizija".

Ruski emiteri iznenadili su mnoge pretivši da neće emitovati ovaj nastup, ali je irski tim odlučio da, bez obzira na to, odradi sve kako su zamislili. U Rusiji je, na kraju, emitovan ceo nastup, a pitanje je da li će isti slučaj biti i u finalu, koje se održava u subotu.

Podsetimo, Irska je 2015. godine dozvolila istopolnim parovima da se venčavaju, a tome se i dalje priča u njihovoj javnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.