OBJAVILI ALBUM PRVENAC! Pobednici jubilarne 50. Zaječarske gitarijade pokidali sa svojom RACIONALNOM MANJINOM! (VIDEO)
HPD, Foto: Promo

hadži prodane duše

OBJAVILI ALBUM PRVENAC! Pobednici jubilarne 50. Zaječarske gitarijade pokidali sa svojom RACIONALNOM MANJINOM! (VIDEO)

Alter-garage rok četvorka poznata po duhovitom i satiričnom pristupu životnim temama, objavila je prvi album pod nazivom „Racionalna manjina“

Objavljeno:

Pobednici jubilarne 50. Zaječarske gitarijade, Hadži Prodane Duše, objavili album prvenac u izdanju PGP RTS-a.

Alter-garage rok četvorka poznata po duhovitom i satiričnom pristupu životnim temama, objavila je prvi album pod nazivom „Racionalna manjina“ za PGP RTS. Album je sniman tokom 2017. godine, u muzičkom studiju „Lav“ i sadrži 10 numera. Interesantno je da produkciju potpisuje sam bend, ali, kako i sami navode, uz veliku podršku Željka Vasića, koji je bio snimatelj albuma.

„Pobeda na Gitarijadi je uvek značajna, a pogotovo kad je baš jubilarna, pedeseta“, navodi frontmen benda Vojislav Lazić i dodaje:

„Činjenica je da smo ispoštovani za sve što je dogovoreno. Jeste da je čitav proces snimanja i izdavanja albuma potrajao malo duže nego što smo zamišljali, ali je na kraju sve ispalo kako treba i Racionalna manjina je konačno pred publikom.“

Nakon odlične beogradske promocije albuma 21. aprila, u Subeernom centru, promo turneja se nastavlja u maju, nastupima u Vršcu, 11. i na domaćem terenu, Užicu, 12. maja. Bend će, takođe, nastupiti i na ovogodišnjoj Gitarijadi u Zaječaru, kao i na festivalu blizu kuće, Hills Up, na Zlatiboru. Momci su u pregovorima i sa mnogim drugim festivalima, a njihov rad, najave koncerata, nastupa i davanje kontroverznih izjava, možete pratiti putem Facebook stranice: https://www.facebook.com/Hadziprodaneduse/.

Bend je do sada ostvario učešće na mnogim festivalima, od kojih se izdvajaju: Gitarijada Zaječar 2016. (pobednici), Belgrade Beer Fest 2011, Park Fest2012, JelenDemofest 2013. i 2015, Next Festival 2013, 2014. i 2015, Lake Fest 2013, Beer Garden 2016, Kamp Fest 2016, otvaranje bašte KST-a 2016, a kruna 2017. godine, nakon turneje po Srbiji, je svakako bilo otvaranje za veliki The Cult, na 51. Zaječarskoj Gitarijadi.

Postavu benda čine:

Vojislav Lazić – vokal i gitara; Milan Jevtović – bas gitara; Vladimir Radović – gitara; Stefan Nedeljković – bubanj.

Album u celosti možete preslušati ovde:

Bonus video

Glossy lično specijal: Glumci serije Istine i laži otkrili najveće tajne

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.