KAD SE PANKERI OKUPE: Samostalni referentni i Scordisci u Festu! (VIDEO)
Fest je njihova druga kuća, Foto: Filip Andrejević

haos u najavi

KAD SE PANKERI OKUPE: Samostalni referentni i Scordisci u Festu! (VIDEO)

Beogradski ska pank bend Samostalni Referenti i beogradski irish punk bend Scordisci nastupiće u petak, 11. maja od 22h u klubu Fest u Zemunu

Objavljeno:

Samostalni Referenti, najdugovečniji ska punk bend na ovim prostorima, po ko zna koji put održaće koncert u klubu Fest u Zemunu.

“Fest je druga kuća Referentima a povod za ovaj koncert je 69 godina Tajlanda. Najsrećniji posetilac koncerta će dobiti Tajlandsku masažu u salonu Happy feet u Pattayi”, najavljuje bend i dodaje:

”Referenti gastarbajteri specijalnim čarter letovima dolaze u Beograd samo zbog ovog koncerta tako da će bend nastupiti u punom sastavu.”

Referenti su prosle godine izbacili veoma provokativan animirani video spot za pesmu “Moje pesme moji snovi", u februaru su obeležili 22 godine postojanja, a početkom ove godine objavili su i spot za najnoviji singl pod nazivom "Vlast i opozicija".

Scordisci su poslednji put u do sada poznatoj postavi nastupili u Kragujevcu za Dan svetog Patrika, a u Festu će nastupiti prvi put i premijerno u novoj postavi. Bend je pre nešto više od mesec dana napustio jedan od poslednjih članova startne postave, pevač Đorđe Rosić. Novi pevač benda je Filip Novović, koji je gostovao na poslednjem beogradskom nastupu benda u Božidarcu.

Ovom prilikom će biti predstavljena još jedna promena – bend nastavlja sa radom sa dve gitare.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u klubu Fest I u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 400.dinara.

Bonus video

Glossy lično specijal: Glumci serije Istine i laži otkrili najveće tajne

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.