Rundek danas iz Kragujevca počinje mini turneju! (VIDEO)
Danas počinje mini turneja!, Foto: Emir Srkalović

konačno kreće

Rundek danas iz Kragujevca počinje mini turneju! (VIDEO)

Rundek i Ekipa dolaze pred publiku u Kragujevcu, Novom Sadu i Pančevu

Objavljeno:

Darko Rundek i Ekipa "broje sitno" do početka prolećne mini turneje na kojoj sviraju danas 19. aprila u “Čaurnici” u Kragujevcu, 20. aprila u SKC “Fabrici” u Novom Sadu i 22. aprila u Kulturnom centru Pančeva.

"Sa završetka brdsko - planinskih priprema za mini turneju pred nama", Rundek i Ekipa objavili su mali video u kome raspravljaju kako će izgledati spisak pesama, od kojih se pominju "Crni dusi", "Štrajk željezničara", "Ruke"...

Rundek i Ekipa dolaze pred publiku u Kragujevcu, Novom Sadu i Pančevu sa nedavno objavljenom “Barbarom” iza sebe, koji je uhvatio “dragocjene trenutke zajedničkog muziciranja”, a tom singlu i spotu prethodili su ovih meseci i “Tamni jorgovan” i “Crni dusi”.

Mlade snage, bubnjar Silvio Bočić, perkusionista Miro Manojlović, basist Roko Crnić, saksofonistkinja Ana Kovačić, kao i stari saradnici trubač Igor Pavlica, violinistkinja Isabel Catala i multiinstrumentalista Dušan Vranić-Duco, okupljeni su u Ekipu za prošlogodišnju turneju “Apocalypso Now”, kojom je proslavljana 20. godišnjica izlaska Rundekovog albuma “Apocalypso”.

Bonus video

Intervju sa glumcem Milošem Đurovićem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.