CONSECRATION u SubBeernom Centru 28. aprila! (VIDEO)
Svirka u 21 čas!, Foto: Promo

Osvajaju prostor u kojem do sada nisu nastupali

CONSECRATION u SubBeernom Centru 28. aprila! (VIDEO)

Živim nastupom Consecration šeta kroz celu diskografiju i sa svakog albuma izvlače poneku pesmu koja je obeležila prošlost

Objavljeno: 10:01h

Consecration nastupaju u SubBeernom Centru u subotu, 28. aprila u 21 čas!

- Nemamo običaj da zakazujemo last-minute svirke, to jest da ih najavljujemo u ovako kratkom roku, ali dobili smo jedinstvenu ponudu da nastupimo u SubBeernom Centru. Volimo da osvajamo nove prostore, a SubBeerni se nameće kao jedan od interesantnijih novih mesta u Beogradu - kazao je Danilo Nikodinovski pred prvi nastup Consecration-a u najvećem koncertnom prostoru u krugu Cetinjske 15, a koji nas očekuje 28. aprila. - Pravili smo neke izmene u setlisti od poslednjeg nastupa u Elektropioniru tako da se nadamo da blizina koncerta neće uticati na uobičajen sjajan odziv fanova i publike - dodaje Danilo.

Živim nastupom Consecration šeta kroz celu diskografiju i sa svakog albuma izvlače poneku pesmu koja je obeležila prošlost: „Aux“ (2005-2008), „.avi“ (2007-2010), trilogija „Cimet“ (2011-2013) – „Univerzum Zna“ (2013) – „Grob“ (2015). Ako prošlost diktira budućnost, „Tvin Piks“ i „U Karkosi“ su dva singla koji najavljuju novi materijal.

Radni naziv za šesti album je “Plava Laguna” i očekuje se tokom 2018. godine.

Consecration - Tvin Piks

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su na blagajnama Eventima, DD Tickets-a i u kafeu Šikarica (Skadarska 22), a na ulazu u klub koštaće 800 dinara.

Bonus video

Glossy lično - Danijel Korša: Ljubomoran sam suprug

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.