HRVATSKA PREDSTAVNICA ZAKAZALA: Proglašena je najgorom u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga!
Frankina pesma najgora, Foto: Printscreen Youtube

NIJE SE PROSLAVILA

HRVATSKA PREDSTAVNICA ZAKAZALA: Proglašena je najgorom u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga!

Jednak broj bodova dobila je i Belorusija pa je žiri zaključio da te dve države imaju najmanje šanse za prolazak u finale

Objavljeno:

Islanđani su u emisiji Alla leid koja se prikazuje na nacionalnoj televiziji RUV ocenjivali sve takmičare prve polufinalne večeri Eurosonga pa među njima i Franku Batelić koja će Hrvatsku predstavljati sa pesmom Crazy.

Četvoročlani žiri u kojem su muzičar Fridrik Dor Džonson, Helga Moler, prva predstavnica Islanda na Eurosongu koja je nastupala 1986. godine, direktor televizije Gisli Martein Baldurson i Hera Bjork, predstavnica Islanda iz 2010. godine, nije previše optimističan što se hrvatskog nastupa tiče.

Zapravo, oni su Franki i pesmi Crazy dodelili samo 14 od 48 bodova pa je tako proglasili najgorom pesmom koja se takmiči u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga. Jednak broj bodova dobila je i Belorusija pa je žiri zaključio da te dve države imaju najmanje šanse za prolazak u finale.

- Franka izgleda lepo i sigurno će biti u lepoj haljini i sve to, ali pesma je samo tužna, rekao je Fridrik Dor i dao Franki minimalna dva boda. Helgi se svidela haljina koju Franka nosi u spotu pa joj je dala tri boda, ali to je bilo sve što je impresioniralo.

- Skoro sam zaspala, komentarisala je.

- Na početku sam bio pozitivan i htro sam da joj dam pet bodova, ali onda je postalo sve dosadnije, a ja samo nisam uspeo da promenim ocenu, rekao je Gisli Martein.

- Previše se trudi, zaključila je na kraju Hera i dala Franki četiri boda.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.